Gonzalo Higuaín, Juventus Yolunda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasin Yıldırım

#13 Alex Morgan
Ulubatlı Souness
CoCwxX9XgAAoo06.jpg

Sky Italia'nin haberine göre; Juventus, Higuain'in 94 milyon euro değerindeki serbest kalma bedelini ödeme kararı aldı ve transferi bitirdi. Transfer gerçekleşirse Serie A transfer rekoru da kırılmış olacak.

Higuan'in Juve için sağlık kontrolünden geçtiğine dair belgeler de düşmeye başladı.

CoC3_s-XEAA0k6I.jpg

Juve için harikulade bir transfer olur.

29 yasındaki bir topcu icin 94m euro nedir yaw.

yüzde yüz şaibeli bir transfer olur.

Juventus a yakistiramadim, onlar bu tarz astronomik bonservis bedeli odemezdi. Artik diger buyuk takimlara benzemeye basladilar bu konuda.

Higuain iyi transfer tabi orasi ayri, ama lazim mi? Mandzukic, Dybala, Zaza var. Tamam Zaza satilir buyuk ihtimal. Alt yapidan gelen Rosseti var.

Mesela Bony da alinabilirdi 20 milyon Euro ya. Tam Juve de is yapacak bir adam, cebinde 70 milyon Euro kalir en azindan.

Bundesliga gibi lig başlamadan kimin şampiyon olacağı belli oluyor

Pis şikeciler

adam napoli gibi bi takımda 36 gol atınca bizdede atar zannediyolar

juventus zaten italyada kesin, adamlar sl'ini istiyor ve cok buyuk bir adim attilar bu gerceklesirse

Juventus a yakistiramadim, onlar bu tarz astronomik bonservis bedeli odemezdi. Artik diger buyuk takimlara benzemeye basladilar bu konuda.

Higuain iyi transfer tabi orasi ayri, ama lazim mi? Mandzukic, Dybala, Zaza var. Tamam Zaza satilir buyuk ihtimal. Alt yapidan gelen Rosseti var.

Mesela Bony da alinabilirdi 20 milyon Euro ya. Tam Juve de is yapacak bir adam, cebinde 70 milyon Euro kalir en azindan.

Ya Juventus Bony'i ne yapsın Allahaşkına, Aston Villa seviyesinde adam.

Pogba'yı Manchester United'a gömecekler anlaşılan. CL'yi almak istiyor Juventus, Morata'nın yerine iyi bir forvet ihtiyaçları vardı, diğer iyi forvetleri de alamıyorlar haliyle Suarez Barcelona'da Lewandowski Bayern'de. Pogba'dan 120 milyon alırlar, üstüne yerine bir de orta saha alıp transferi kapatırlar.

Ya Juventus Bony'i ne yapsın Allahaşkına, Aston Villa seviyesinde adam.

Pogba'yı Manchester United'a gömecekler anlaşılan. CL'yi almak istiyor Juventus, Morata'nın yerine iyi bir forvet ihtiyaçları vardı, diğer iyi forvetleri de alamıyorlar haliyle Suarez Barcelona'da Lewandowski Bayern'de. Pogba'dan 120 milyon alırlar, üstüne yerine bir de orta saha alıp transferi kapatırlar.
:asd22:

Zencisever Türk gözlere iyiymiş gibi gözüküyordur. 5 para etmez adam.
Futbol bakis acina bayildim Mehmet bey. Bony City gibi bir takimda ilk 11 oyuncusu olamaz belki ama adami yerin dibine sokman bugunun gulunc konusu oldu sagolasin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt