Goran Pandev ve Dzemaili Resmen Galatasaray’da!

nasıl oynayacaklar abi bu yabancı sınırında yoksa kaliteli isimler,devamlı kadroda olsalar elimiz ayağımız biraz daha düzelir ama oynamayacaklar ki.

nasıl oynayacaklar abi bu yabancı sınırında yoksa kaliteli isimler,devamlı kadroda olsalar elimiz ayağımız biraz daha düzelir ama oynamayacaklar ki.

Pandev hamle oyuncusu olur Brumayla,Dzemaili kolay iç saha maçlarında kaleye Sinan'ın geçmesiyle Selçuk (the bitik) u keser (inşallah)

Pandev niyeyse nefret ettiğim forvetlerden biridir pekte yoktur aslında neyse artık formamızı giyince direk ısınırım zaten,hayırlı olur umarım.

Hamit alıyo yıllık 3 milyon euro maç başı 25 bin euro ki neredeyse hiç maç yapmadan.Bu adamlar maşallah arı gibi o paraları hakedeceklerinden adım gibi eminim.Başta fos transferler gibi göründü arkadaşlara ama ne kadar gerekli ve yerinde transferler oldukları ilerleyen haftalarda belli olacaktır.

Pandev'in yararlı olacağına inanmıyorum. İnşallah yanılırım.

ali_sami_yen_spor_kompleksi_tc3bcrk_telekom_arena2-kopya.jpg

BwePNEIIIAA8LD5.jpg

semih şentürk sandim bir anda ölüyordum

hayirli olsun pandevden umutluyum. herifin stili bize uygun.

Balta stoper Tarık solbek her ikisi de oynar Bruma da yedekten girip yardırır bazı futbolcular yedekten girip efsane olur ki Bruma bence böyle en azından şuan için

Herkes bi b.k atmış güzel bence hep beklentisi yüksek adamlar aldık bu iyi oldu bence az kıpırdasalar yeter zaten çok ahım şahım bi ligde oynamıyoruz 3 deplasman arka atka arkaya alsan 5 puan fark atıyosun zaten az kendinize gelin geçen yıl koca ikinci yarı 2 deplasman aldık 2. Olduk ..

oldukça şaşırtıcı ben 4 yıllık bir sözleşme ve her yıl artan maaş beklerken tam tersi oldu yapılan 230901239102 hatalı sözleşme sonucu sonunda kafaları düzelmeye başladı sanırım ?

Isin içinde tulun olmadığı için böyle oldu sanirsam :asd:

Hayırlı olsun....

Maliyetleride hesaba katıldığında çok başarılı iki transfer hamlesi...

Umarım oyuncular beklentilerinde üzerine çıkarlar...

pandev o filmdeki raperlara beziyor :D

insallah rakipleride baskiyla tecavuz eden.

statistiklerine aktimda. adamin goldan cok assistleri var

İki oyuncuda f/p açısından bakarsak kötü transferler diyemem. Dzemaili özellikle clde işimize yarar. Ancak ikiside ligde selçuk ve burağı kesemeyeceği için kanser olmaya devam edicez

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WX7e7Wfjunc[/media]

Geri
Üst Alt