# Goran Pandev

Arif Ulu

Baba Gündüz
Goran Pandev iddiası!

16060.jpg

HTSPOR.COM / DIŞ HABERLER

İtalyan basını*, Galatasaray'ın Napoli forması giyen Goran Pandev'e 3 yıllık teklifte bulunduğunu yazdı. Haberde; teknik direktör Cesare Prandelli'nin Makedon golcüyü istediği belirtildi.

31 yaşındaki golcü futbolcu için Fiorentina ve Milan'ın da devrede olduğu öne sürüldü. Pandev için en iyi teklifi yapan takım ise Galatasaray olarak gösterildi.

*CorriereDelloSport

Calciomercato Napoli, c'è il Galatasaray sul macedone Pandev

[attachment=12448:uploadfromtaptalk1407876908210.jpg]

* LG G2 Tapatalk *

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1407876908210.webp
    uploadfromtaptalk1407876908210.webp
    91,4 KB · Görüntüleme: 501
Teknigi Yüksek, Gerekdinde ,,Duvar" olabilen, takımın pas trafine katkıda bulabilen bi forvet.

Gelirse Positiv Katkı Verir.

Podolski ve Eto'o yu veto eden Pandev'i istemez.

Yasi kemale ermis bir oyuncudur. Simdiden bankadaki paralarini sayip, Ibiza'daki villasinin terasinda kokteyl yudumlayarak gobek buyutecegi gunlerin hesabini yapiyor olma ihtimali yuksektir.

Gelmesini isterim ama sanmıyorum . Prandelli'nin sistemine uymaz . Podolski'yi reddetti adam :D

henüz 31 yaşında olduğuna inanılması güç olan iyi futbolcu

Podolski ve Pandev ayni tipte oyuncular, ben olsam Podolski'yi tercih ederim.

Pandev'in sozlesmesi bitiyor cunku kulubu 31 yasinda bir forvet oyuncusuyla sozlesme uzatmak istemiyor herhalde.

Son durumu ne bilmiyorum ama 1-2 sene önceki goran pandev bu ligde çok önemli işler yapar.Daha 2 sene önce napoliye 8 milyon euroya yaklaşan bir bonservisle gitti. Oldukça teknik,gol vuruşu iyi bir oyuncu.Çok katkı verir.Bazıları beğenmiyor da zannedersin forvetimizde umut,burak değil de benzema ile falcao var..Ayrıca yaşı da 31.Yani yılda 3 milyon euro kazanan ve 29 yaşında olan süper forvetimiz! buraktan sadece 2 yaş büyük.

Bu adam bize gelirse leblebi gibi gol atar medya onu durdurabilmek için kafasının kelliğini bile konusur

( YÜZDE YÜZ GELİRSE DİYE RESERVE )

Son durumu ne bilmiyorum ama 1-2 sene önceki goran pandev bu ligde çok önemli işler yapar.Daha 2 sene önce napoliye 8 milyon euroya yaklaşan bir bonservisle gitti. Oldukça teknik,gol vuruşu iyi bir oyuncu.Çok katkı verir.Bazıları beğenmiyor da zannedersin forvetimizde umut,burak değil de benzema ile falcao var..Ayrıca yaşı da 31.Yani yılda 3 milyon euro kazanan ve 29 yaşında olan süper forvetimiz! buraktan sadece 2 yaş büyük.

Bu sezon 41 mac oynayıp 8 Gol 8 Assist yapmış

Goran Pandev - Leitungsdaten - Transfermarkt

* LG G2 Tapatalk *

Gelsin isterim. Severim ben de Pandev i. Gecen sezon 41 macta 8 gol 8 asist denmis bir de, fena rakamlar değil. Yalniz gelirse 2 yillik sözleşme yapilsin mümkünse.

ILK BENDEN DUYDUNUZZZZ

H.O. tekrar :)

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt