Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamza hocam sari kirmiziyi sever
Hagi'nin Sivasımızın başına geçme ihtimali konusunda yorum yapmadın henüz?
Yaptim fakat gozden kacmis olsa gerek. Cok olumlu bakiyorum.
Sivasspor'un Murat Dizdar ile basladigi altyapi yapilanmasinin tam basina gecirilecek adam oldugunu dusunuyorum. Viitorul'la yaptiklari ortada. Sivas'ta yapabileceklerini heyecanla bekliyorum.
Biz de nihayetinde bir altyapi takimina evrilecegimiz icin hocamin boyle bir camiada deneyim edinmesini olumlu buluyorum.
Viitorulda ne yaptiHagi'nin Sivasımızın başına geçme ihtimali konusunda yorum yapmadın henüz?
Yaptim fakat gozden kacmis olsa gerek. Cok olumlu bakiyorum.
Sivasspor'un Murat Dizdar ile basladigi altyapi yapilanmasinin tam basina gecirilecek adam oldugunu dusunuyorum. Viitorul'la yaptiklari ortada. Sivas'ta yapabileceklerini heyecanla bekliyorum.
Biz de nihayetinde bir altyapi takimina evrilecegimiz icin hocamin boyle bir camiada deneyim edinmesini olumlu buluyorum.
[B]Transfer Merkezi ™[/B] @[B]TransferMerkez[/B] 1 min1 minute ago
Tamer Tuna ile yollarını ayıran Göztepe'de teknik direktörlük için en büyük aday; Ümraniyespor'u çalıştıran Bayram Bektaş. (via@Goztepelilercom)
Parlatip sattigi topcu var mi
Sampiyon oldu
Ayrıca bizim için de Sivas maçlarında heyecanlanmak için bir neden daha olmuş olacak.
Dünya gözüyle Hagi'nin Galatasaray'a gelip almadık kupa bırakmadığı günleri görmek istiyorum.