Göztepe, Teknik Direktör Tamer Tuna ile Yollarını Ayırdı!

Besiktasin basina mi gececekmis.

Niye Anadolu kulüplerinin alayı istikrar düşmanı? Hadi 3 büyüklerde beklentiler yüksek de lige yeni çıkmış takımı 6. yapan adamı niye yolluyorlar? Gerçi bjk ile alakalı bir olay olabilir..

Altına yatmaya tamam demişler demek.

thumb.php

Hagi'nin Sivasımızın başına geçme ihtimali konusunda yorum yapmadın henüz?

Yaptim fakat gozden kacmis olsa gerek. Cok olumlu bakiyorum.

Sivasspor'un Murat Dizdar ile basladigi altyapi yapilanmasinin tam basina gecirilecek adam oldugunu dusunuyorum. Viitorul'la yaptiklari ortada. Sivas'ta yapabileceklerini heyecanla bekliyorum.

Biz de nihayetinde bir altyapi takimina evrilecegimiz icin hocamin boyle bir camiada deneyim edinmesini olumlu buluyorum.

Sivasspor'un Murat Dizdar ile basladigi altyapi yapilanmasinin tam basina gecirilecek adam oldugunu dusunuyorum. Viitorul'la yaptiklari ortada. Sivas'ta yapabileceklerini heyecanla bekliyorum.

Biz de nihayetinde bir altyapi takimina evrilecegimiz icin hocamin boyle bir camiada deneyim edinmesini olumlu buluyorum.

Ayrıca bizim için de Sivas maçlarında heyecanlanmak için bir neden daha olmuş olacak.

Dünya gözüyle Hagi'nin Galatasaray'a gelip almadık kupa bırakmadığı günleri görmek istiyorum.

Hagi'nin Sivasımızın başına geçme ihtimali konusunda yorum yapmadın henüz?

Viitorulda ne yapti

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt