GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fizik kalite olarak FB ile olan makası kapattık, hatta daha dengeli bir takımız diye düşünüyorum.
Fenerbahçe'nin tek artısı bize göre daha geniş kadro ve orta sahasi onun dışında onlarında dezavantajı forvet hattı onların beklediği gelmez denilen oyuncuyu biz getirdik.Kadrolari çok yasli ama teknik oyunculardan kurulu bizim de avantajımız oyuncularımızın normal yaş grubunda olması.

Öyle tuaf bir kadro kurulduki hangi sisteme gecsen belirli eski ilk 11 oyuncular yedek kalacak.

İddia: Yunus kafayı futbola verirse sol kanat bekinde polonyalı Zerzewat kadar top oynar.

Haber sitesi bölümünde sponsor olmuşlar kendiler Torino, Parma gibi takımlarında sponsoru sanırım. Fb, Bjk'nin Pasha sponsorluğu durumu vardı mesela otel üzerinden biraz ona benziyor. Bu arada yıllık 7 milyon dolar olacağını bek sanmıyorum 2 yıllık toplam 7 milyon dolardır o.

En büyük sorunlarımızdan biri bence mertens, çok çok sınırlı bir oyuncu artık.Top süremiyor,fiziği yetmiyor, eforu güzel ama yetmiyor.

En büyük sorunlarımızdan biri bence mertens, çok çok sınırlı bir oyuncu artık.Top süremiyor,fiziği yetmiyor, eforu güzel ama yetmiyor.
Ben her duran topu almasına tilt oluyorum. Abi Sara varsa her türlü o kullanması lazım. Okan hocanın el atması lazım bu duruma.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben her duran topu almasına tilt oluyorum. Abi Sara varsa her türlü o kullanması lazım. Okan hocanın el atması lazım bu duruma.

Mertens bencil bir adam değildir, zaten bu maçta bıraktı,hepsini sara kullanmalı

Mertens bencil bir adam değildir, zaten bu maçta bıraktı,hepsini sara kullanmalı
Geliyor her topun başına kullanmasa da. Sara da öyle ego yapacak bi adam değil sesini çıkarmıyor. Mertens in insafına kalıyor iş. Bırak adam rahat rahat atsın.

Geliyor her topun başına kullanmasa da. Sara da öyle ego yapacak bi adam değil sesini çıkarmıyor. Mertens in insafına kalıyor iş. Bırak adam rahat rahat atsın.

Mertensi artık kesmek lazım, dün de dikkat ettim, sezon başından beri böyle, hep toplara 1 sn geç kaldı, bu futbolu bırakmaya yakın oyuncuların artık gösterdiği emarelerdir.Artık vucudu gitmiyor,sallai geldiği zaman yedeğe geçmeli

Mertensi artık kesmek lazım, dün de dikkat ettim, sezon başından beri böyle, hep toplara 1 sn geç kaldı, bu futbolu bırakmaya yakın oyuncuların artık gösterdiği emarelerdir.Artık vucudu gitmiyor,sallai geldiği zaman yedeğe geçmeli
Mertens sorun değil hocam. İcardi gelince zaten kesik yicek. Sallai Yunus yerine oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt