GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek'e olan sinirimiz geçmedi geçecek gibi de değil
Ortaya çıkmasa olmaz değil mi. İlla ki ortamı bozacak.
Arkamıza bir rüzgar alalım en azından güzel bir ortam oluşsun diyoruz. Bir taraftan Hatipoğlu meydana çıkıyor öbür taraftan Özbek.
Erden Timur gitti Dursun Özbek eski alışkanlıklarını tekrarlamaya başladı.
Özbek'in ilk döneminde de Cengiz Özyalçın ile Nasuhi Sezgin kameralar önünde olurdu. Bir mağlubiyet durumunda da kaçarlardı genelde.

Dursun gitmiş birde fenerbahçenin algı manüpilasyon yapmak için kurdurduğu kanala çıkıyor. Kanalın başında fanatik fenerli var.

geçen sene ts-fb maçındaki olaylarda, livakoviç küsmüşmüş de ülkeden ayrılmak istiyormuş diye kafa z2di fbli satılmış basın.

bir sürü 1 iq fb taraftarı da buna inandı.

biz dedik ki oğlum bu adam öyle bir coğrafyadan geliyor ki, bir futbol maçının kıvılcımıyla koskoca ülke bölündü. senin trabzon'daki olaylar cigllypuff gibi gelir buna :d

aha bak jugoslavia'nın en büyük derbisinde ne olmuş:

Nafi Alpay: "Wilfried Zaha, yaklaşık 1 aydır Lyon'da olmasına rağmen hala forma şansı bulamadı. L'Equipe gazetesi, Zaha'nın "antrenmanlarda kendini fazla zorlamadığı" yönünde bir bilgi paylaştı. Jordan Veretout, Marsilya’da sezon başı kadro dışıydı, Zaha’dan sonra geldi, 2 maç oynadı."

sözleşme 2+1 olsa kurtulmuştuk bu ruh emiciden

şimdi uğraş dur

ya bi sus be kardeşim 2 galibiyet geldi hemen meydana çıktınız

evet gene hazırlanalım 30 dklık şunu yaptık bunu yapıyoruz - süreçler harika devam ediyor diye derbi galibyetinin forsunu alacak - genel kurulda beni ibra edin diyecek.

Burada demiştim sezon başlamadan tarihimizin en rahat şampiypğunluğu olucak diye devre arasına en az 8 puan farkla gideriz demiştim tuhaf bir his ama namağlup şampiyonluk bekliyorum ben bu takımdan Avrupa içinde devre arası sağlam kemik gibi bir 6 numara jakobs tarzı sağ bek üst düzey rakibin belini kıracak bir kanat alırsak UEFA’da finale yürümemiz içten bile değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt