GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelmesin abi Arap kökenli oyuncu. Türkiye sınırlarına girdikleri an sapitiyorlar.
Getirebilir miyiz bilmiyorum zaten ama Mazraoui sapıtsa bile ligin üstünde bir oyuncu her türlü iş yapar fikrindeyim.

Erden Timur klasmanı biri olsa bu sene; sağ beke Mazraoui, Mertens yerine Griezmann, kaleye Martinez uçuk ama Chevalier klasmanı belki çözerdi bunlar yapıldıktan sonra bence Osimhen olmasa da olur Icardi dönüşüne bağlı olarak.

Üstüne kanatlara bir siyahi attık mı kadro epey eli ayağı düzgün olurdu. 3 sağlam takviye gerekli, stopere Cuesta alınmasaydı keşke onu da buraya katarak 4 temiz hamle ile belki tarihin en iyi kadrosu kurulabilirdi kağıt üstünde.

vaktinde gomis in boslugunu gomis le doldurduktan sonra

simdi boy un boslugunu da boyla doldurucaz hayirlisiyla

ikisini de gönderdikten sonra 35-40 milyon para harcadik yerlerini doldurmak icin soz konusu mewkilere

Akşam 6’da canının sıkılmasını istiyorsan fener ile basket maçımız varmış
1000031802.webp

Ruyasinda gormus 505 - 82 yeniyorlarmis.

Diger cocuklar " futbolda olmuyor burda yenelim bari " dediler

Getirebilir miyiz bilmiyorum zaten ama Mazraoui sapıtsa bile ligin üstünde bir oyuncu her türlü iş yapar fikrindeyim.

Erden Timur klasmanı biri olsa bu sene; sağ beke Mazraoui, Mertens yerine Griezmann, kaleye Martinez uçuk ama Chevalier klasmanı belki çözerdi bunlar yapıldıktan sonra bence Osimhen olmasa da olur Icardi dönüşüne bağlı olarak.

Üstüne kanatlara bir siyahi attık mı kadro epey eli ayağı düzgün olurdu. 3 sağlam takviye gerekli, stopere Cuesta alınmasaydı keşke onu da buraya katarak 4 temiz hamle ile belki tarihin en iyi kadrosu kurulabilirdi kağıt üstünde.
Ben yinede Arap kökenli oyuncu olsun istemem. Erden baskanin vizyonu kadar olmasa da Abdullah Kavukçu dan azda olsa ümidim var. Zaten oda menajer olarak gardi ile yakın biri diye biliyorum.

Bi bilgi geldi

Fb şampiyonluğumuzun ardından koyunları gütmek için şerefsizioya osi-fb haberi yaptıracak diye

İtidalli olalım

Günün tek anlamlı maçı Freiburg Frankfurt maçı. Dortmund CL dışında kalabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt