Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.362
- 58.555
- 3.383
delirttiler bu adamı da 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

delirttiler bu adamı da
griezmann eksik kalsın
Real yedeğe fazla vermez. Barca zaten bütçe yok. Leverkusen hiç vermez.Arsenal yedek arıyor. Joan Garcia birinci adayları. Aston Villa as arıyor; Joan Garcia ve Lunin listede. Barcelona olabilir. Ter Stegen dönüyor mu bilmiyorum. Newcastle istiyor ama PL piyasasında kalabilir onlar. RM Lunin yerine arıyor, öncelik olmasa da. Inter istiyordu ama Sommer’in Barça maçı sonrası vazgeçebilirler. Napoli Meret yerine alacak; muhtemelen Torino’nun Sırp kalecisi. Leverkusen arıyor bir de bildiğim
en az 2 adet baba yerlisi olmayan gs'a gs demem ben reyiz..................Martinez
Boey-Davinson-Alexandro-Lodi
..........Lemina-Torreira
..............Griezmann
Sancho......Osimhen.......Leao
Galatasarayıma bu yakışır
Martinez bence o kadar iyi bir kaleci degil.................Martinez
Boey-Davinson-Alexandro-Lodi
..........Lemina-Torreira
..............Griezmann
Sancho......Osimhen.......Leao
Galatasarayıma bu yakışır
Şu 3’lü için kendimi yakarım yaw, ne istememesiGranix Xhaka İlkay Gündoğan Griezman bu tarz oyuncular dan uzak durmak lazım.Yuksek ücret maliyetler getirir.Alacagimiz adamlarin bize başarı getirecek kalitede ve tempolu olması lazım.
Şu 3’lü için kendimi yakarım yaw, ne istememesi![]()
Bu ne CanEkli dosyayı görüntüle 286261
Lig için bu yeter, Avrupa için Sara yerine elit bir orta saha olabilir ama bence kadro fazla bozulmamalı.
Barış ve Yunus gidecek muhtemelen o yüzden yazmadım.