Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 8.677
- 13.498
- 2.283
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlkay'ın durumunun doymuşluk ile alakası yok ki. Fiziği artık izin vermiyor bazı şeylere. Suyunu çıkartana kadar kullanmışlar adamı ki Bernardo ile arasında 3 sene var.Bernardoya lafim yok ama emin de olamiyorum kesinlikle. Avrupa tepesinde oturmus adamlardan ne kadar uzun sureli verim alirsin bilmiyorum.
Van Dajk oyle degil mesela tam olarak ama Bernardo 2 3 sezon basarinin alasini yasadi. Ilkay gibi biraz o konuda bence.
Cok onemli 10 numara transferi acikcasi
Itirazim tabii ki yok.İlkay'ın durumunun doymuşluk ile alakası yok ki. Fiziği artık izin vermiyor bazı şeylere. Suyunu çıkartana kadar kullanmışlar adamı ki Bernardo ile arasında 3 sene var.
Bazı topçular her şeyi yaşadıktan sonra bir anda olmadık yaşlarda dip yapabiliyorlar. Bunun en büyük örneği Ederson olabilir. Adamın 30 yaşında üst düzey kaleciliği bitti yani. Ama Bernardo olaya yeni bir macera gözüyle bakarsa 3-4 sene filan acayip işler yapar abi. Mertens örneği de var yani bizde. 2 sene erken gelse Hagi'nin istatistiklerini filan geçerdi herhalde. Tabii Mertens acayip bir pro idi, o ayrı. Portekizliler o konuda sabıkalı biraz.
Asensio'nun bile yaptıklarını görünce bu herifin yapabilecekleri onun kat ve kat üzerinde bakıldığı zaman ki City'de 90 dk oynuyor şu an. Tutar tutmaz, onun hiçbir zaman garantisi yok ama bedavaya düşmüşken 31 yaşında bu adamı alıp kaçmak lazım. Zaten alma ihtimalimizi de çok düşük görüyorum gerçi, o da ayrı. Van Dayk'a da Bernardo'ya da 50 tane teklif gelecek Avrupa'dan.
İlkay'ın durumunun doymuşluk ile alakası yok ki. Fiziği artık izin vermiyor bazı şeylere. Suyunu çıkartana kadar kullanmışlar adamı ki Bernardo ile arasında 3 sene var.
Bazı topçular her şeyi yaşadıktan sonra bir anda olmadık yaşlarda dip yapabiliyorlar. Bunun en büyük örneği Ederson olabilir. Adamın 30 yaşında üst düzey kaleciliği bitti yani. Ama Bernardo olaya yeni bir macera gözüyle bakarsa 3-4 sene filan acayip işler yapar abi. Mertens örneği de var yani bizde. 2 sene erken gelse Hagi'nin istatistiklerini filan geçerdi herhalde. Tabii Mertens acayip bir pro idi, o ayrı. Portekizliler o konuda sabıkalı biraz.
Asensio'nun bile yaptıklarını görünce bu herifin yapabilecekleri onun kat ve kat üzerinde bakıldığı zaman ki City'de 90 dk oynuyor şu an. Tutar tutmaz, onun hiçbir zaman garantisi yok ama bedavaya düşmüşken 31 yaşında bu adamı alıp kaçmak lazım. Zaten alma ihtimalimizi de çok düşük görüyorum gerçi, o da ayrı. Van Dayk'a da Bernardo'ya da 50 tane teklif gelecek Avrupa'dan.
Ben ilkay derken beklenti hani baskaydi - bende de baskaydi. Yonetir, lider olur, sara biraz daha tabelaya katki yazan adama donusuru, sane ile isler yapabilir diye bakarken baska sekilde oldu.İlkay kısmında unutulan şey sakatlık öncesinde oynadığı her maça net etki ediyordu. Bir de İlkay günün sonunda yerli bir isim + herkesin saygı duyduğu büyük bir futbol figürü, kulübede olmasının kimseye bir zararı yok. Bakarsın sezon öncesi kampında toparlar ve tekrar düzenli oynar. Oynamasa bile rotasyonunda İlkay Gündoğan var, çok kıymetli bir şey bence.
Bizim sığırpress futbolu adamı extra zorluyor. Daha düşük tempoda, pas ile oyunu açmaya çalışan bir takımda bu yaşta bile parlar. Biz biraz kolay vazgeçmek durumunda kaldık. Yoksa şu anda fenerde de jk'da da 11 oynar. Asla o tarz bir oyuncuları yok şu anda. Bizde merkezde oynayacak adamın pirana gibi olması lazım.İlkay kısmında unutulan şey sakatlık öncesinde oynadığı her maça net etki ediyordu. Bir de İlkay günün sonunda yerli bir isim + herkesin saygı duyduğu büyük bir futbol figürü, kulübede olmasının kimseye bir zararı yok. Bakarsın sezon öncesi kampında toparlar ve tekrar düzenli oynar. Oynamasa bile rotasyonunda İlkay Gündoğan var, çok kıymetli bir şey bence.
uğurcanYazın Kenan Yıldız + bir ortasaha gelsin kadro böyle devam desinler ben okeyim.
Mac 0-0 ken yapilmasini cok degerli buluyorum. Haksiz isler pesinde kosmadigimiza imza atan bir Ugurcan tavrini tebrik etmek lazim. Ufak detay ama muhim detay.
Sane artı 45 m verelim çözelim bu işi.Yazın Kenan Yıldız + bir ortasaha gelsin kadro böyle devam desinler ben okeyim.
Thuram istiyoruzuğurcan
singo sanchez abdül jakops
torreira lemina
barış sara kenan
osimhen
böyle bile okey

Savunmada Van Dijk var daha unuttunKenan Yıldız-Osimhen-Barış hücum hattı sadece ligde değil şampiyonlar liginde bile haksız rekabet olur![]()