- 26 Kasım 2012
- 185.577
- 258.173
- 5.998
Burnley Liverpool maçını izliyorum da
beyler bişey diyim mi
Noldu? Ümmet aşkın mı kabardı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burnley Liverpool maçını izliyorum da
beyler bişey diyim mi
Doruk yazdi sandim okurkenCity Bernardo Silva'nın yerini Sara ile doldurmak istiyor, 40 milyon euroyu gözden çıkarmışlar biz 65 milyon euro istiyoruz.
Helal olsun rekorla gidecek, işte Brezilyalı Sara.
![]()
Noldu? Ümmet aşkın mı kabardı?

Ortalama 4 km. koşuyorlar.Uğurcan nasıl 3,89 koşmuş ya mümkün mü böyle birşey bilmediğimden soruyorum
İlkay hatasızdı ama dikine aksiyon pek yapamadı, Sara ve Yunusla çok üst üste bindiler.Dün maçı izleyemedim. Çok da merak ediyorum bir sürü şeyi:
İlkay nasıldı ve fark yaratacak hissi verdi mi, asist yapan Kutucu ilk kez en azından topçuya benzer bir şey izletti mi, Icardi ilk kez 90dk'ya yakın oynadığında fizik kondüsyonu adına biraz olsun umut verdi mi, Singo sınırlı sürede nasıl göründü, Barış hırslıymış o belli ama cidden konsantrasyonu da yerinde miydi yoksa sırf bu maç dönüşünden sonraki ilk maç diye göstermelik bir hırs gibi miydi vücut dili? Gerçekten tüm sezon eski aidiyetiyle oynayacak gibi mi?
Anladığım kadarıyla ilk yarı kapanan rakibe karşı top oynayamamışız. İkinci yarı hem biraz tempo yapma isteği hem de Barış'ın girmesiyle hareketlenmişiz. O stadyumda, milli maç dönüşü, Osimhensiz ve Frankfurt maçı öncesi şaşırtıcı değil bu durum ama hani istesek vitesi yükseltir atarız hissiyatı hiç mi vermedi takım o kısır geçen sürede?
Arne slot için iki çift lafın yokmuburnley lpool maçı izliyorum
birebir eyüp gs maçının aynısı
Singo içinDün maçı izleyemedim. Çok da merak ediyorum bir sürü şeyi:
İlkay nasıldı ve fark yaratacak hissi verdi mi, asist yapan Kutucu ilk kez en azından topçuya benzer bir şey izletti mi, Icardi ilk kez 90dk'ya yakın oynadığında fizik kondüsyonu adına biraz olsun umut verdi mi, Singo sınırlı sürede nasıl göründü, Barış hırslıymış o belli ama cidden konsantrasyonu da yerinde miydi yoksa sırf bu maç dönüşünden sonraki ilk maç diye göstermelik bir hırs gibi miydi vücut dili? Gerçekten tüm sezon eski aidiyetiyle oynayacak gibi mi?
Anladığım kadarıyla ilk yarı kapanan rakibe karşı top oynayamamışız. İkinci yarı hem biraz tempo yapma isteği hem de Barış'ın girmesiyle hareketlenmişiz. O stadyumda, milli maç dönüşü, Osimhensiz ve Frankfurt maçı öncesi şaşırtıcı değil bu durum ama hani istesek vitesi yükseltir atarız hissiyatı hiç mi vermedi takım o kısır geçen sürede?
Öyleymiş, Joggingler falanda sayılıyormuş öğrenmiş oldumOrtalama 4 km. koşuyorlar.
Arne slot için iki çift lafın yokmu
bence seni patlatmaya doyamadığını gösteriyor daha çokMacin yildizinin Sallai olmasi durumun vahimligini gosteriyor.. Hoca top oynat su takima Avrupada bu oyunla pas pas oluruz