GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün maçı izleyemedim. Çok da merak ediyorum bir sürü şeyi:

İlkay nasıldı ve fark yaratacak hissi verdi mi, asist yapan Kutucu ilk kez en azından topçuya benzer bir şey izletti mi, Icardi ilk kez 90dk'ya yakın oynadığında fizik kondüsyonu adına biraz olsun umut verdi mi, Singo sınırlı sürede nasıl göründü, Barış hırslıymış o belli ama cidden konsantrasyonu da yerinde miydi yoksa sırf bu maç dönüşünden sonraki ilk maç diye göstermelik bir hırs gibi miydi vücut dili? Gerçekten tüm sezon eski aidiyetiyle oynayacak gibi mi?

Anladığım kadarıyla ilk yarı kapanan rakibe karşı top oynayamamışız. İkinci yarı hem biraz tempo yapma isteği hem de Barış'ın girmesiyle hareketlenmişiz. O stadyumda, milli maç dönüşü, Osimhensiz ve Frankfurt maçı öncesi şaşırtıcı değil bu durum ama hani istesek vitesi yükseltir atarız hissiyatı hiç mi vermedi takım o kısır geçen sürede?

İlkay nasıldı ve fark yaratacak hissi verdi mi, asist yapan Kutucu ilk kez en azından topçuya benzer bir şey izletti mi, Icardi ilk kez 90dk'ya yakın oynadığında fizik kondüsyonu adına biraz olsun umut verdi mi, Singo sınırlı sürede nasıl göründü, Barış hırslıymış o belli ama cidden konsantrasyonu da yerinde miydi yoksa sırf bu maç dönüşünden sonraki ilk maç diye göstermelik bir hırs gibi miydi vücut dili? Gerçekten tüm sezon eski aidiyetiyle oynayacak gibi mi?

Anladığım kadarıyla ilk yarı kapanan rakibe karşı top oynayamamışız. İkinci yarı hem biraz tempo yapma isteği hem de Barış'ın girmesiyle hareketlenmişiz. O stadyumda, milli maç dönüşü, Osimhensiz ve Frankfurt maçı öncesi şaşırtıcı değil bu durum ama hani istesek vitesi yükseltir atarız hissiyatı hiç mi vermedi takım o kısır geçen sürede?
İlkay hatasızdı ama dikine aksiyon pek yapamadı, Sara ve Yunusla çok üst üste bindiler.

Kutucu goldeki koşusu ve genel olarak çok doğru işler yaptı, Sane’nin uzun süre yapamadıklarını yaptı en azından.

Barış mükemmeldi, girmese maç dönmezdi, tüm aksiyonlarda var neredeyse.

Singo geçişleri savunmada çok iyi gözüktü hem çabuk hem güçlü ama topla çıkışlarını pek göremedik.

Icardi fiziksel olarak hala çok kötü ama bir iki son vuruş denedi üçüncüde attı net olsa da güzel bitirdi. Bir de iyi pası vardı.

Genel olarak Barış girene kadar koca bir sıfırdık.

Liverpool'a karşı 5'li savunmayı dizip önlerine de Torreira ve Lemina'yı koyup maç boyu savunmada kalacaksın, Sonrada fırsat çıktığında Osimhen ve Barış ile kontra arayacaksın bu kadar net. Liverpool ve City maçlarını kesinlikle bu şekilde oynamak lazım diğer takımlara Atletico da dahil biraz daha ofansif gidebiliriz.

Goruntuye gore zemin ayni şekilde duruyor

Singo için

kşmse dememiş ama

burnley liverpool maçını izliyorum beyler

bizim eyüp maçının aynısı

Lig maçları bizim seviyemizi aşağı çekiyor bence arada öyle bir fark var ki 10 dk top oynayıp maçı alabiliyoruz.Bizim için kalitemizi anlayabilmek için bakılması gereken 4 maç var franfurt monaco ve atletico madrid ile belki febe maçı bu maclar hocanında takımında seviyesini görebileceğimiz net maçlar bence

modern futbolun en büyük kötülüğü oyuncuların şut özgürlüğünü iyice kafalarında bitirmiş olması

şu son 5 dakikada wirtz gravenberch kaç kez şut atabilir durumdayken sürekli en garantisi olsun diye sağa sola pas veriyorlar

şut atsalar en kötü dönen topta karambol olacak

gel de del piero hagi totti möller beckham gibi kralları özleme

Şimdi önüme düştü. Şu harbiden ayıp yani. Tweet'te yazdığı gibi işte sırf Sane diye veya yabancı diye atmamazlık olduğunu en azından şimdilik zannetmiyorum, umarım gerçekten öyle değildir ama cidden hem Sane'ye, hem takıma, hem futbola ayıp... Okan Hoca'nın şunu Yunus'a izletip kulağını çekmesi lazım... Büyük motivasyon kaybı yani Sane için de şu pası alamamak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt