GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi önüme düştü. Şu harbiden ayıp yani. Tweet'te yazdığı gibi işte sırf Sane diye veya yabancı diye atmamazlık olduğunu en azından şimdilik zannetmiyorum, umarım gerçekten öyle değildir ama cidden hem Sane'ye, hem takıma, hem futbola ayıp... Okan Hoca'nın şunu Yunus'a izletip kulağını çekmesi lazım... Büyük motivasyon kaybı yani Sane için de şu pası alamamak...

yaw 1 tane top atamadı diye ne diye kulağı çekiliyormuş yunusun
sanenin ezdiği 10 tane topa ne yapacağız o zaman falaka mı

Bu atamadı falan değil... Top ezmek başka bir şey, kötü oynamak başka bir şey, göz göre göre şu pası vermemek (verememek değil) başka bir şey... Messi bile şurada o bariz pası vermek yerine çalıma gitse çüş ne yapıyorsun denir, ki zaten Messi dünyanın gelmiş geçmiş belki de en iyi driblingçisi olmasına rağmen o pası neredeyse istisnasız hep verdiği için Messi oldu... Bu arada hani soldan daha zor açıda da olsa arkaya kaçan başkası vardı da onu denedi ama top geçmedi olsa yine kabul edilebilir... Ancak bu kadar bariz, bu kadar net, bu kadar basit ve alternatifsiz bir pozisyonda o pası atmama lüksü yok üst düzey bir oyuncunun...

Şimdi önüme düştü. Şu harbiden ayıp yani. Tweet'te yazdığı gibi işte sırf Sane diye veya yabancı diye atmamazlık olduğunu en azından şimdilik zannetmiyorum, umarım gerçekten öyle değildir ama cidden hem Sane'ye, hem takıma, hem futbola ayıp... Okan Hoca'nın şunu Yunus'a izletip kulağını çekmesi lazım... Büyük motivasyon kaybı yani Sane için de şu pası alamamak...

Gec kaldı ve ofsayt olur diye atmadı topu, yerlilerin yabancılara karşı çok iyi niyetli olduğunu sanmıyorum ama burada kötü niyetli birşey yok

Gec kaldı ve ofsayt olur diye atmadı topu, yerlilerin yabancılara karşı çok iyi niyetli olduğunu sanmıyorum ama burada kötü niyetli birşey yok

Ikisinin arasindaki farki bulun

hiç şlde şunu yapalım bunu yapalım gerek yok elden ne geliyorsa yapsınlar
lige son sürat asılmağa devam

saneyi övüp yunusu bayıltalım beyler.. saneye takım uyamadı kusura kalmasın..

Ben de "Sane'ye atmam o pası" tarzı bir kötü niyete ihtimal vermiyorum ama şu pas azıcık geç kaldığını hissetsen bile atılır çünkü alternatif yok, ki geç kalmış haliyle bile yakın yani pozisyon, öyle "Sane çok bariz ofsayta düştü artık yapacak bir şey yok" tarzı bir pozisyon değil. Ah be biraz geciktim galiba ama hizada gibiyken atayım dersin...

Bu arada geç kalması da zaten öncelikle o pası vermeyi hiç öncelikli düşünmemesinden kaynaklı. Biraz oyun zekası olan bir oyuncu daha topu alıp Sane'nin koşuya başladığını gördüğünde biraz sürüp en doğru zamanda o pası atması gerektiğini bilerek devam eder pozisyona ve dolayısıyla geç de kalmaz ama Yunus böyle geniş alan bulduğu zaman aksine baştan pas vermemeyi kafaya yazarak devam ediyor sıklıkla ve o yüzden pas atma kararını vermekte bile geç kalabiliyor işte...

Ikisinin arasindaki farki bulun

Benzerlik var ama diğer yandan ben City'li oyuncu (kim emin olamadım) şu pası atmasa o kadar problematik bile bulmam. Çünkü birincisi verdiği pas dar alanda iki rakibin arasından atılan nispeten zor bir pas, Yunus gibi tek bir rakibin gayet rahat yanından rahatlıkla atılacak bir pas değil. İkincisi sola çekse topu atabileceği boşta bir City'li daha var kanatta. Elbette attığı pas gibi karşı karşıya bırakacak bir tercih değil ama yine de etkili atağı devam ettirecek bir opsiyon daha var. Yani Yunus kadar net, basit ve alternatifsiz değil. Yine elbette en doğru tercihi yapmış ve başarılı uygulamış o başka.

Bu dengesizligi ya da adaletsizligi yaratan onlar degil ama biz bu yerli topcularin cigerini biliriz. Hic n'olmus yanilerle gelmeyin.

Genc defans genc orta saha alalim . Bir dolu adam var. Gelecek yaz en azından ya. Ligde lemina bu haftaki gibi dinlenmeli avrupada kullanmaliyiz

Ülkenin tek avrupa sampiyonu var o da biziz. Bu lekeyi persembe günü temizlememiz lazim frankfurt‘a karsi

ben basket masket bilmem abi başlarım baskete.fb hakemler tarafından desteklendi ve 3 puan aldı bugün , şu lanet ligi mayısa kadar istemiyorum rakip hakem desteğiyle gidecek diye.Keyfim çok bozuk o yüzden bugün.Ukrayna liginde bile oynuyor olsak şubata kadar 20 puan takardık tedescoya

yunusun topunda topu tam pas atacakken sektiriyor
sonra kontrol ettiğinde ofsayt olduğunu düşünüyor

yunusun öyle bir emeli olsa kayseride saneye tam 4 kere böyle arapası verdi o maçda vermezdi! ki o msçda yunus 10 gibi oynadı saneyle yakın oynadılar ilk yarı ve müthiş oynadılar

eleştirirken yapıcı eleştirin

toksiklik yapmayın :)

bugün ki fb maçından sonra lig için soru işaretlerim kalmadı

hakem olayıda bitti bugün itibari ile

muhtemelen iki hakemde şutingen olacak!

kimsenin tahammülü kalmadı artık

bjkliler bile tepki veriyorsa işimize gelir
şerefsizler 3 sene sonea ilk defa tepki gösterdiler (kendileri ümitli diye)

bu maç iyi oldu iyi
fb tam düşündüğüm gibiydi

şimdi muhtemelen bunlar takım içide karışacak
özellikle mert-kerem
brezilyalılar ve diğerleri diye
çok müsaitler buna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt