GSC GoalVision #2 | Şampiyon : Gürkan Karadeniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15. puanlardan sonra son tura gireceğiz. AÖG, Berkay ve Cihan önde gidiyor gibi gözüküyor şu an için.

Puanlar forumumuzun lokomotifi, değerli hardeşim @Mehmet Eroğlu 'dan geliyor.

Joe Cole'e puan vermeyip diğer tüm kafa adaylara puan vermiş olması dikkatlerden kaçmıyor. :asd:

Değerli kuzenim @Doruk Ata TANRIVERDİ ise küme düşme potasında altın değerinde 1 puanın sahibi oluyor.

1586368856704.png

15. puanlardan sonra tablo şu şekilde :

Berkay çaktırmadan liderliği alırken, Maxi ve Tim Cahill ise gerilerde kalmış gözüküyor zira gollerin sahibi @Gürkan Karadeniz ve @Musap Aydinli 'nın puanlarını da henüz açıklamadığımız için puan alabilecekleri 4 yarışmacı kaldı, ilk 3 şekillendi gibi.

1586369090567.png

Neyse Cihan ve Berkay alır denilirken AÖG kardeşime şans veren yok.

Beni tanıyan zaten bu puanlamayı bilerek bu sırada açıklayacağımı bilir, sürprizlerin olduğu son 5 puan açıklaması geliyor.

16. puanlar kuzeni @Gökhan Sancak 'ın sürekli kıskandığı adam gibi adam @Gürkan Karadeniz ahbabımdan geliyor.

Sürpriz geliyor ev Sphiwe'ye 10 puan gidiyor.

1586369506337.png

19. puanlar ise yarışmanın kaderini belirleyen adam @Çağrı Yüce 'den geliyor. Kendisi Maxi Rodriguez ile katılacaktı, olmayınca 12 puanı ona göndermiş. @Cihan Ağzıkara ise 10 puan alıyor.

Berkay ise buradan 6 puan çıkardı.

1586369957203.png

Son düzenleme:
Gün içinde ve puanları açıklarken ufak ufak aslında kimin kazandığını ve kaç puanla kazanacağını açıkladım.

Bilgi paylaşımı yapanların saat 20:00'a kadar suçlarını itiraf etmelerini bekler aksi taktirde 109 gün ceza yiyeceklerini bildirmek isterim.

Yarışma öncesinde kesin kazanır dediğim gol seninkiydi.

Öncesinde de Maxi Rodriguez ile ilgili postlarım olmuştu. Gürkan kardeşim ise beni hayal kırıklığına uğratarak baktı Joe Cole geçiyor, hemen yan çizmeye başladı :asd:

Önce Joe Cole ile katılayım dedim bilahare Maxi'yi daha güzel buldum. Zira gelişine kontrol daha klastı.

Son puanlar @Musap Aydinli 'dan geliyor ve kendisi ortada denge menge hiç bir şey bırakmıyor :asd:

1586370363010.png

Son sıralama aşağıdaki şekilde.

1586370425296.png

Tebrikler @Gürkan Karadeniz :asd: , @Cihan Ağzıkara ikinci, @Berkay Saraçoğlu üçüncü, @Ahmet Özgün Güven :cry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt