GSC Hashtag Anketi

Çalışmamızda hangi tagi kullanmamızı istiyorsunz

• #BaharıKışaÇevirmeHocam

Oy: 3 4,9%
  • #GalatasarayAvrupaTakimidir

Oy: 9 14,8%
  • #BurasiGalatasarayAkhisarDegil

Oy: 31 50,8%
  • #GalatasarayYildizIster

Oy: 2 3,3%
  • #ŞampiyonlarLigindeSıfırÇektireceksiniz

Oy: 3 4,9%
  • #DursunÖzbekSözünüTut

Oy: 0 0,0%
  • #CimBomaYakışırTransferİstiyoruz

Oy: 12 19,7%
  • #GalatasarayHanımınÇiftliğiDeğil

Oy: 1 1,6%

• Kullanılan toplam oy
    61
Twitter sayfası için elimizden geleni yapıyoruz, son 1 saatte 42 takipçi kazanık. Hedef bu ayın sonuna kadar 6000 takipçi yapmak. 12 numara gibi bir hesap yaratmak istiyoruz, o şekilde buranın da daha da büyüyeceğine inanıyorum.

Twitter sayfası için elimizden geleni yapıyoruz, son 1 saatte 42 takipçi kazanık. Hedef bu ayın sonuna kadar 6000 takipçi yapmak. 12 numara gibi bir hesap yaratmak istiyoruz, o şekilde buranın da daha da büyüyeceğine inanıyorum.

Çok doğru bir düşünce,şimdiden başarılar:)

Baylar ankette oylanan yazıya göre hashtag olusturabilirsiniz. Size kalmış yani pek takılmayın detaylara. :)

forumu hareketlendiren olay.
helal olsun kimin aklına geldiyse
bugün ben de katılıyorum

fb7oUMs.png

Hayırlı olsun.. Bu yeni mi yaşandı acaba? Amaçları ne çözemedim. @Murat Urhan @Emrah Yıldırım

Eğer yeniyse sanırım birşeyler başardık :D

fb7oUMs.png

Hayırlı olsun.. Bu yeni mi yaşandı acaba? Amaçları ne çözemedim. @Murat Urhan @Emrah Yıldırım

Eğer yeniyse sanırım birşeyler başardık :D

uzun süredir böyle ama sebebini bilmiyorum. dün zaten epey yüklendik bunlara twitlerle ama bi kez bile rt etmedi hainler. kendi hazirladiklari fotolar disinda abartilan bir hesap. haberleri toplayan 1000 türlü hesap var.

fazladan takipcileri olunca kendilerini bi b.k sanmaya basladilar afedersin.

Gscimbom hesabından unfollow hareketi başlatalim bu heriflere

#unfollowAslanStatistic @AslanStatistic @GSCForum 'u engelleyeni biz de engelleriz!

Hekliyorum bi sn

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt