gsc motosiklet tutkunları

Arkadaşlar kara kış gelmeden bir etkinlik düzenleyelim ne dersiniz? İstanbul ve çevresinden arkadaşların katılımıyla tanışmış oluruz. Faal olarak halı saha etkinliklerimizin ardından böyle bir organizasyonda da görüşmek dileğiyle. Bütün motosiklet sevenleri bekleriz.

Buda benim yavrucak
IMG_20181007_214303_736-02~01.webp

@Mehmet BİLİCİOĞLU

Yazlari izine gelince Runner kullaniyorum, acayip zevkli 2 zamanli 180cc motor hacmi. 4-5 saniyede 100de.

yazin malossi paketi takicam.

EU3lUF7.jpg

Türkiyede araçlar için hız ve drift pistleri yapılmadıkça trafik magandaları azalmayacak ne yazıkki. Allah kimseye kaza bela vermesin inşallah.

kızımızı değiştirdik hayırlısıyla..

Hafta sonu için ufak bir etkinlik düzenleyebiliriz havalar soğumadan . varsa gönül verenler toplanalım derim

IMG-20190526-WA0015-01.webp

Motordan anlayan renktaşlar bir gelebilir mi:dd 35 civarı bütçem var, xmax almayı düşünüyorum. Bir arkadaşım joymax i önerdi. Kullananlar yazabilir mi önerileri varsa.

Hiç kullanmayıp heves eden biri olarak ,kafam şu alete çok gidiyor

300 cc
B ehliyet kafi

24C242FF-54A0-41A0-B694-D1395FB482CA.jpeg

Motordan anlayan renktaşlar bir gelebilir mi:dd 35 civarı bütçem var, xmax almayı düşünüyorum. Bir arkadaşım joymax i önerdi. Kullananlar yazabilir mi önerileri varsa.
Japondan şaşma derim sadece tabi bütce meselesi bizim burda 1000 lik makinayı aldıgımız fiyata tr de 125 lik alıyon cok ucuk türkiyede fiyatlar

Bende NMAX vardı harika motordu motor sesi bile adamı mest ediyor konforlu Xmax'lar daha da güzel. Kesinlikle XMax.

Gram anlamadığım ve ilgi duymadığım bi konu başlığı. Okuduklarımı bile anlamadım nerdeyse :D

Geri
Üst Alt