- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
RT sayısı daha yüksek olmalı ben belki 150 RT attım bugün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu atılan Aydın tweetleri 30-35 takipçi kazandırdı hesaba yoksa günü 10 takipçiyle falan kapatacaktık. Gerektğinde kurumallaşmaktan çıkıp şahsiliğe kaymazsan ilgi toplayamazsın, zaten hitin düşük. Takipçi sayısı yükseldiğinde dediğin şekilde %100 kurumsallığa döneriz ama şuan başka çaremiz yok.Anlık haber paylaşımı konusunda gelişme var. Önceden tweetdeckten takip ederken belki 20. kez denk geldiğim mesajı GSC'den yeni atılmış görüyordum şimdi daha iyi.
Demin ilk defa profile baktım gereksiz takip edilen bir çok isim var.
Ayrı bir hesapta takip edin hatta yerli yabancı sınırsız kaynağı takip edin ama GSC'de bu sayı bir kaç tane olursa daha iyi olur bence.
Atılan tweetler de üstteki vurguladıklarımla birlikte şahsi hesapmış hissi uyandırıyor. Peş peşe 7-8 tane Aydın ile ilgili aynı etikette mesaj ne bileyim bana itici geldi.
Tweetlerin doyurucu olması miktarından daha önemli. Sezon başlayınca Ahmet Abi'nin koleksiyonlarından faydalanmak ya da ne bileyim her gün bir tape, şikecilerle ilgili bir mesaj da fena gitmez hani. Yeni bir şeyler daha dikkat çekici olur.
Tüzemen'e ya da bir başkasına soru yöneltecek kadar öncelikle aktif bir kitleniz olmalı yani RT, FAV oranı yakalamalısınız diye düşünüyorum.
Bunlar benim görüşlerim yanlış da olabilir, profesyonel birilerinden yardım almak daha uygun olur. Bir de sabırlı olmak lazım bence.