- 23 Aralık 2008
- 60.373
- 57.979
- 4.933
Yarışmamız Eurovision formatıyla birebir aynıdır. Yarışma tutarsa; "Kafayla atılmış Gol" , "En estetik Gol" , "Takım organizasyonu ile atılan gol", "En iyi CL golü", En iyi Dünya kupası golü" gibi ilave kategoriler ile yeni formatlar getirebiliriz.
Formatı bilmeyenler için; Herkes gollerini özel mesaj yolu ile bana gönderdikten sonra, YouTube Playlist'iniburadan paylaşacağım. Ondan sonra puanlama etabı başlayacak. Herkes beğendiği gole göre;
12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan olarak oylamasını yapacak. Puanlarınızı özel mesaj aracılığı ile yine bana göndermeniz gerekmektedir!
Yarışmaya aynı gol ile katılamazsınız.
Yarışmaya katılım limiti koymuyorum, uygun bir çoğunluğa ulaşınca puanlamaya başlarız.
Katılımcılar:
1- Mehmet Eroğlu
2- Furkan Korkmaz
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-
16-
Formatı bilmeyenler için; Herkes gollerini özel mesaj yolu ile bana gönderdikten sonra, YouTube Playlist'iniburadan paylaşacağım. Ondan sonra puanlama etabı başlayacak. Herkes beğendiği gole göre;
12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan olarak oylamasını yapacak. Puanlarınızı özel mesaj aracılığı ile yine bana göndermeniz gerekmektedir!
Yarışmaya aynı gol ile katılamazsınız.
Yarışmaya katılım limiti koymuyorum, uygun bir çoğunluğa ulaşınca puanlamaya başlarız.
Katılımcılar:
1- Mehmet Eroğlu
2- Furkan Korkmaz
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-