GSCimbom Şike ve Hukuksuzluğa Karşı TFF Önü Eylem Çağrısı

GSCimbom TFF Protestosuna Katılır mısınız ?

• Seve Seve Katılırım.

Oy: 15 71,4%
  • Katılamam.

Oy: 6 28,6%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .

Şevket Atakan

Adventurer
GalataSarayı Efendileri
Maçtan 1-2 Saat önce GSCimbom İstanbul üyeleri veya şehir dışı katılım yapmak isteyen saygıdeğer üyelerle bir TFF protestosu düzenlesek ? Protestodan sonra hep beraber bir cafe gibi mekanda yemek yiyip maç izlesek ?

Katılım nasıl olurdu acaba ? Anket açılmıştır. Katılırım Katılamam.

Mactan once bulusalimda ben istanbul umraniyede oturuyorum soyle yakin yer olsa fena olmazdi gelirdim mesela Seyrantepe baya uzak orasi.

Talep mi yok yoksa inandıramıyor musunuz kendinizi ?

Gelme imkânım yok maalesef. Eğer İstanbul'da yaşasam hiç düşünmeden sizinleydim...

Hangi maç? Anderlecht mi?

Valla sancaktepe gibi bir yerden seyrantepeye gelmek baya sıkıntılı bir durum olsa gerek anca aileden abim babam filan olacak ki gelebileyim malum engel durumları izin vermiyor. Bu haftada seyircisiz sanırsam maç

Hangi maç? Anderlecht mi?

Abdulah abi ben bu konuyu dikkatinizi çekmek amaçlı açmıştım.

Sizin bu konuda ön ayak olup bir organizasyon yapmanız daha doğru olur. Daha çok katılım geleceği aşikar.

Katılım az olur diye korkmayalım Forumdan 100 kişi gelse herkes yanında 2 yüce Galatasaray taraftarı daha getirse 300 kişi yapar.

Eses Maçında gitsekte birşey olmaz TFF kapalı olur. Ama Anderletch maçında güzel bir organizasyon düzenleyebiliriz.

şerafettin gibiler anca yurtdışından öyle konuşurlar icraat da yapamazlar zaten

gelmek çok isterdim ama ardahan'da mecburi hizmet görevimi yerine getiriyorum. :(

ancak zamanlama olarak şu an yanlış olur.

şerafettin gibiler anca yurtdışından öyle konuşurlar icraat da yapamazlar zaten
Kes lan kaç defa adaletsizliğe şikeyi protesto ettin? Bit de İstanbul'da oturuyorsun sözde Galatasaray'lı. Sizin gibiler yüzünden bu olay fazla uzadı utanmadan bana birde icraat yapamazlar diyor.

Kavga mı vAr

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt