GSStore Bayileri Kapanmalı

Murat Keskin

Kırmızı Üye
[h=3]Merhaba arkadaslar...

Bence GSStore Bayileri Istanbul Disinda hepsi kapanmali.

Onun yerine cok profesyonel bir Online GS Store olusturulmalidir.

Bayiler bence cok gereksiz. Zaten her gittigim Store da hep degisik ürünler var. Bir Standard yok.

Gereksiz masraf diye görüyorum Bayileri.[/h]

katılıyorum. kapanmazsa ürünlerde cok dandik kumaş falan degistirilsin bazı ürünlerin fiyatıda aşırı şişirilmiş onlarda düzeltilmeli.

Store bayileri Galatasaray A.ş'nin mi yoksa bireye mi ait ? Bireye ait ise kapatılması çok da mantıklı değil.Masrafın büyük bir kısmı şirketin cebinden çıkmamış oluyor.

Sn murat beyden amatör subelerin kapatılması içinde bi başlık rica ediyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dükkanlar küçük zaten üstelik aranan ürünler bulunmuyor maalesef. Kapansa daha iyi bence de.

Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk

Bir zamanda hiçbir yerde yok diye eleştiriliyordu.

Bu prestij işi aynı zamanda store olmalı ama geliştirilmeli.

-Tapatalk-

Katılmıyorum.

Online alisveris sitesi yonetimi ne kadar zor biliyor musunuz gereksiz birton masraf cikiyor adam bunun rengi gorunenle ayni degil diye iade istiyor.
Giren kargolarin hepsi masraf minimum kargo bedeli 4 lira olarak hesaplayin git gel 8 lira

Daha bunun beden olmadi iade edelim, uzerime kotu oturdu fantazileri var. En temizi nike magazalari ile anlasip orada sergiletmek. Veya sayisi azaltilip sadece buyuk avmler icin izin verilmeli

Geçen tesadüfen denk geldim. Almanya ya özel site yapmışlar yeni sanırım.

Twitter da görmüştüm Sneijder özel koleksiyonu falan yazıyordu üstüne tıklayınca Türkiye gsstore sitesine girmedi direkt de.gsstore alman sitesine yönlendirdi.

Almanca cümleler biraz sorunlu ve yanlış grammar olarak ama güzel olmuş yurt dışına kargo falan olmalı mutlaka. Muslera forması alacaktım ama kaleci formasına isim yazma seçeneği yoktu.

Email yolladım bununla ilgili bir de site de doğru dürüst almanca yazılsın diye öneride bulundum gerekirse yardımcı olabileceğimi yazdım.

Ha konuya geri dönünce ben de katılıyorum, mağazacılıktan zaten neredeyse her sene zarar ediyorduk galiba. Bence de store sayıları düşmeli çoğu gereksiz ve yetersiz ürün çeşitliliği anlamında.

Internet çağında yaşıyoruz internet alışverişi yaygınlaştı iyice, buraya önem verilmeli. Sipariş falan verenlerin bayağı geç eline geçiyormuş ürünler diye sorunlar okumuştum bir kaç kere.

Online alisveris sitesi yonetimi ne kadar zor biliyor musunuz gereksiz birton masraf cikiyor adam bunun rengi gorunenle ayni degil diye iade istiyor.
Giren kargolarin hepsi masraf minimum kargo bedeli 4 lira olarak hesaplayin git gel 8 lira

Daha bunun beden olmadi iade edelim, uzerime kotu oturdu fantazileri var. En temizi nike magazalari ile anlasip orada sergiletmek. Veya sayisi azaltilip sadece buyuk avmler icin izin verilmeli

Peki bir bayinin maliyeti ne kadar?
Dükkan kirası, eleman maaşı, elektrik, su vs...?

Ürünler o storlarada bedava gelmiyordur herhalde

Benim bulunduğum sehirde yillardir store var demekki is yapıyor artı niye kapansın diger şehirlerde yaşayan GS liler üvey mi onlarin store dan alışveriş yapma hakki yok mu.

Senin dediğine göre belki mantıklı gelebilir ama kapanması doğru bir hamle olmaz.Her ne kadar birçok insan internetten alışverişi seviyorsa birçoğu da internetten alışverişi ya bilmiyor yada güvenlik gerekçesi ile internetten ürün almayı doğru bulmuyor ve gidip yerine inceleyip almak istiyor.

galatasaray'in hedefi sadece istanbul takimi olmak olsaydi hak verebilirdim ama bu magazalarin maddi zarara sebep oldugu icin kapatilmasi bizi geriye goturur. yapilmasi gereken bu kadar buyuk, taninirligi olan bir markanin bu magazalarla daha iyi pazarlanmasidir. kara gecilmesi gerekir.

bunun disinda dursun bi ara gsstore ilk defa zarar etmedi felan diyordu. magazalarin zarari var mi? varsa ne kadar? bunlari bilmeden yorum yapmak da yanlis tabi ki.

Bu konuda yazmıştım ama bu başlıktan yeni haberim oldu geçireceğim efendim bu başlığa da :) @Murat Keskin reise ayrıca hürmetler...Dört dörtlük tespit...

iyiymis.... floryayi da kapatalim topcular MAC FITte fln idman yapsin
boyle birsey olabilir mi? hayasizca bir onerge acikcasi

Dünya üzerindeki kulüplerin %90'ı bu arkadaşın yazdığı şekilde yapıyor ama onların yurt geneline yayılmış bir taraftar profilleri yok. Genelde ana taraftar bir bölgede oluyor. Ek olarak onlarda online alışveriş daha güvenilir ve kolay. Bizde herkes online alışveriş yapmıyor.

Yoldan gecerken bir GS Store'a rastlamak sahsima daima haz vermistir.

Geri
Üst Alt