GSTV Neden Şifresiz Olmuyor?

Kanal yayın bedeli olarak ortalama aylık 75.000 tl para veriyoruz bu bedel digiturkte iken 50.000 tl civarı ödüyorduk neredeyse türksat kirasına yakın yani hd'ye geçtik dediler ya hah işte o kurulum olarak yarım trilyon yıllık olarak da 1 trilyon daha kendi kendimize geçirdik demek...En iyisi web tv anasını satayım hürmetler...

Ne gerizekalı bunlar arkadaş saçma sapan bir kanal üste birde para veriyoruz nerde abuk sabuk bişey tam ortasındayız eksik kalmayız.

Kanal yayın bedeli olarak ortalama aylık 75.000 tl para veriyoruz bu bedel digiturkte iken 50.000 tl civarı ödüyorduk neredeyse türksat kirasına yakın yani hd'ye geçtik dediler ya hah işte o kurulum olarak yarım trilyon yıllık olarak da 1 trilyon daha kendi kendimize geçirdik demek...En iyisi web tv anasını satayım hürmetler...
Bence de öyle. Hatta başına bi profesyonel adam koyacan. Gerisini stajerlerle doldur. Bi bok yaptıkları yok dünyanın parasını alıyordur o çalışanlar yorumcular vs.
Yorum yapmak isteyen gelsin gönüllü yapsın. Program yaotirmayacan. Döndür dur geçmiş maçları.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence de öyle. Hatta başına bi profesyonel adam koyacan. Gerisini stajerlerle doldur. Bi bok yaptıkları yok dünyanın parasını alıyordur o çalışanlar yorumcular vs.
Yorum yapmak isteyen gelsin gönüllü yapsın. Program yaotirmayacan. Döndür dur geçmiş maçları.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat yemin ediyorum tebrikler %100 katılıyorum...Bu arada bilgi Can Erbeşler 30.000 tl alıyor aylık...Spikerler ise 10-15.000 arası aylık kazanıyorlar...Yayın yönetmenleri ve diğer idareciler ise 15-25 arası maaş alıyor...Florya Çiftliği kısacası...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üstat yemin ediyorum tebrikler %100 katılıyorum...Bu arada bilgi Can Erbeşler 30.000 tl alıyor aylık...Spikerler ise 10-15.000 arası aylık kazanıyorlar...Yayın yönetmenler ve diğer idareciler ise 15-25 arası maaş alıyor...Florya Çiftliği kısacası...

Ohhh yarasın yesinler yesinler devletin malı deniz yemeyen keriz bizim kulüp için daha uygun sanırım.

Geri
Üst Alt