GSC Haber Guardiola: "Ederson, Wolves maçında forma giyemeyecek"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1000132372.webp

Guardiola, Savinho (Sakatlık) ve Ederson’un (Nedeni yok) Wolves maçında forma giyemeyeceğini açıkladı.

-Ederson'a teklif geldi mi? Haberlerde Galatasaray'ın adı geçiyor.

Pep Guardiola: "Ederson bana gelip 'Ayrılmak istiyorum' ya da 'Teklif var' demedi. Bütün oyuncular burada, yanımda. İleride ne olacağını bilmiyorum."

Hem gitmek istediğini söylemedigini ve kalmasini istedigini söylemesi ve Kadroda nedensiz olmamasi enteresan.

Ilk cumle: transfer ile ilgili oldugu acik
Ikinci cumle: bizim istedigimiz paralara biter mesaji

Transfer olayı olur olmaz bilmem ama 2 oyuncu da transfer görüşmesi yüzünden yok. Savinho- Tottenham, Ederson- GS, Fb sanırım.
Gitmek istemedigini de söylemedigini söylüyor ama. Yazilanlar Gs aşkıyla ölüp bittiği minvaldeyken, hatta gorüştügu vs. Savinhoya sakat demiş zaten onun açiklamasi var. Ama bencede tottenham alacak onu.

Güzel Galatasaray sorusu sorulmuş

Kaçamak cevaplar verilmiş

Sakatlığı yok net bir transfer görüşmesi var demek ki

Sizin Allahınız yok mu lan bırakın beni Galatasaray'a gideyim demiş Ederson

Fener alır, Keremden umduğu desteği bulamadı, şimdi zararına ederson alsa, Ali destek görür o lağım camiadan

Açiklamanin tamamini simdi okudum ayrilmak istedigini soylemedi kalmasini istiyorum ama ne olacagini kimse bilemez demiş. Forzada son kısım soylenmedigi için garip gelmisti. Ama şu haliyle sana katiliyorum rtaş. @Hasan Bekir
Gitmek istemedigini de söylemedigini söylüyor ama. Yazilanlar Gs aşkıyla ölüp bittiği minvaldeyken, hatta gorüştügu vs. Savinhoya sakat demiş zaten onun açiklamasi var. Ama bencede tottenham alacak onu.

Pep Guardiola: "Ederson bana gelip 'Ayrılmak istiyorum' ya da 'Teklif var' demedi. Bütün oyuncular burada, yanımda. İleride ne olacağını bilmiyorum."

Geri
Üst Alt