Guardiola'dan Türk Futbolcuya Övgüler!

Gökhan Kral

10 Numara!
1417799855-pepguardiola.jpg

Bayern Münih teknik direktörü
Pep Guardiola, Bayer Leverkusen'de forma giyen Türk futbolcu Hakan Çalhanoğlu hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Guardiola, Almanya Bundesliga'da oynayacakları Bayer Leverkusen karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamada "Hakan bu ligin en iyi frikik kullanan ismi. O çocuk bir frikik sanatçısı... Onu kalemizden olabildiğinde uzak tutmalı ve frikik kullandırmamalıyız." dedi. Çalhanoğlu bu sezon Bundesliga ve şampiyonlar ligi'nde 7 gol ve 7 asistlik harika bir performans yakaladı. Genç oyuncu Bundesliga'da 13 maçta 3 serbest vuruş golü bularak da 'Frikik Tanrısı' lakabını kazandı.

ft harbiden delilik yapiyor

çalhanoglu belki de en iyi frikik kullanan oyuncu bundesligada

silah çeken töre yerine o oynamali

Bir silahlı kabadayı için standart bir türk topçusu için iki tane üst düzey yeteneği kullanamıyoruz.. Ömer Toprak gibi CL deneyimi olan kaç defans oyuncumuz var lükse bak arkadaş ya...

Arda Turan , Hakan Çalhanoğlu , Ömer Toprak ve Onur Kıvrak dışında ben Avrupa'da üst düzey oynayabilecek yerli bir oyuncu göremiyorum.

caner, emre c (seçerse)

Caner hani şu geçen sezon döktürüp bu sezon saçmalayan bir oyunu bir oyununu tutmayan Avrupa liglerinde ki ortalama takımların ortalama kanat oyuncularının dahi delik deşik edeceği , defansif açıdan rezalete yakın bir sol bek olan Caner'den mi bahsediyoruz ?

Emre Can henüz geçerli seçimini yapmadı diye biliyorum o yüzden kendisine listede yer vermedim yoksa büyük bir potansiyel.

Selçuk inan diye girdim , malum medyada bir Xelçukizm furyası dönüyor şu sıralar ..

Bir silahlı kabadayı için standart bir türk topçusu için iki tane üst düzey yeteneği kullanamıyoruz.. Ömer Toprak gibi CL deneyimi olan kaç defans oyuncumuz var lükse bak arkadaş ya...

semih milli takimda omerden kat kat iyi oynuyor hani burda milletin adim atsa elestirdigi semih

gsc= buncha MORANS

Ömer Toprak milli takımda gördüğüm kadarıyla iyi bir stoper değil bence.

Guardiola dan Türk FUTBOLUNA Övgüler!

..okudum :D

Calhanoglu Aysalci oldugu icin almiyor sinyor cakma italyan kebabcisi

Hakan Çalhanoglunu Fatih Terime tercih ederim.Oynatamıyorsan yürü git hoca mis gibi bi jenerasyon geliyor hale mafya çakması kebab imparatoru kafasında geziyorsun.Zaten batırdın iyice takımı bi de üstünde gelecegimizi de batıracaksın bi yok ol artık torun torba sev düş Türk futbolunn yakasından.

Şöyle bi takım çıkarıp iyi hazırlarsak bikaç seneye Dünyanın başaltı takımlarından biri oluruz direk.Turnuva filan kaçırmayız baya iyi işler yaparız.

---------Onur------------
Kaan--Semih(Koray)---Ömer---Caner
----Mehmet Topal---Mehmet Ekici(Nuri)---
----Gökhan------Hakan Ç-----Arda
--------------XXX----------------

bitek santrafor bölgemiz sorunlu o kadar.Daha rotasyonda Olcay,Oguzhan,Salih,Pektemek vs birsürü iyi oyuncu var allttan gelen Almancılar filan var..Ama açık konuşalım Fatih Terim kalırsa bu iyi jenarasyon kişisel hırsları,hataları yüzünden yok olacak ve bu süpriz degil.

turkiye milli takimina gore cok buyuk bi oyuncu yani turkiyeyi asar. o yuzden oynamamasi dogal

Olcayin bile oynadigi milli takimda Hakan oynamamasi komedi laaaa :D

Terim : Mafya > Freekick King

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt