GSC Haber Günay Güvenç: "Kaleci geliyorsa savaşa hazırım"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
1754686832711.webp

Günay Güvenç: “Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Başlangıçlar zordur, hava şartları, takımların tam hazır olmaması... İyi başlamak istiyorduk. Yeni başarılara imza atmak istiyoruz. Kazandığımız için mutluyuz.”

Günay Güvenç: "Galatasaray'ın menfaati için ne iyiyse konu orada bitmiştir. Kaleci geliyorsa ben savaşa hazırım. Başarı için hazırım. Ben oynarım, Jankat var unutmamak lazım. Kaleci gelecek büyük ihtimalle, Galatasaray menfaati için elimizden geleni yapacağız. Kim oynamış önemli değil."

Bu soru niye soruluyorsa..

Yeni gelenin muslera kredisi yok ederson olsa bile günay valla formayı kapabilecek kapasite bir herif.

Ayağı temiz meziyetli bir kaleci
Tek şanssızlığı ciddi bir sınavdan geçmemiş olması

Lazio ve bu maçta çıkması gereken toplara çıkmadı. Sanırım ilk 11 şansı doğunca bu baskıyı kaldıramadı.

Günay’ı çok seviyorum ama en üst düzeyde bir tane bile maçını göremedik. Şöyle 30 metreden 90a giden topu çıkarsa da tamam desek.

Çıkıp alabileceği çok top oluyor ama kaleden ayrılmak istemiyor henüz yakmadı ama baş ağrıtacak bu özelliği maalesef telafi edilebilir bir maça denk gelir umarım

Cok iyi bir yedek kaleci, karakter on numara, hic moral bozmuyor , firsat verilince kalitesini gösteriyor

Ben bu adamı çok seviyorum ya, şakasız çok düzgün bir insan. Saha içerisinde takım arkadaşları ve rakipleriyle iletişimi, yaptığı açıklamalar filan hep kalitesini gösteriyor. Allah yolunu açık etsin inşallah.

Geri
Üst Alt