GSC Haber Günay Güvenç: "Seneye yine iki kupayı kazanarak buraya geleceğiz ve yine final oynayacağız"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1768068400534.webp

Günay Güvenç: "Öncelikle şunu belirtmek isterim, biz buraya Süper Lig şampiyonu ve Türkiye Kupası şampiyonu olarak geldik. Seneye yine iki kupayı kazanarak buraya geleceğiz ve yine final oynayacağız."

Formatı eleştirmiş diye yorumladım

Kalecilik yapsaydin alirdik belki bro.

Su an takım ve hoca sadece oz elestiri yapmalılar saçma eleştiriler komik oluyor

De get Günay

Yine de sorumluluk alıp röportaja gelmeni takdir ettim.

Bahaneyi bırak, yetersizdik beceremedik çok çalışıp lige ve Şampiyonlar ligine odaklanacağız de. Yine rezil açıklamalar maç sonrası.

Bu konuda zirlamayi kesmek lazim, hic bir ülkede ligi ve kupayi alan takima direk süper kupayi da vermiyorlar

Ayrica bu formati ben de sacma buluyorum ama baska ülkelerde de var, ayrica format aciklanirken sezonun nasil bitecegi belli degildi

Böyle gereksiz aciklamalara gerek yok, hakettiler tebrik ederiz bu mactan gerekli dersler cikaracagiz de gec iste

Deklarosyonlardan once icraat lazim.

TFF'ye laf sokmuş. Haklı. Fakat keşke lafı sahada soksaydınız.

Kalede Uğurcan değil Alisson Becker de olsa bugün yine yenilirdik, bazı renkdaşlarımın yorumları çok enteresan. Maçı hak etmedik, hoca iyi hazırlamamış, takım da bedenen sahaya gelmiş ama ruhen evlerindeymiş diyebilmeliyiz.

Geri
Üst Alt