Güzel Günler Yakın

Ömer Tuğrul Yılmazer

Berlin Panteri
Böylesi bir dönemde bu nasıl başlık, dalga mı geçiyorsun diyenleri duyaar gibiyim. Ama Burak'ın gidişi, Selçuk hakkındaki iddialar, Sezon sonunu görme ihtimali çok az olan Denizli derken sanki güneşin doğuşunu görür gibiyim. Bu isimleri Tarık, Yasin izleyecektir. Üstelik bunlar Çin'e filan giderse para da kazanacağız ve UEFA önünde elimiz güçlenecek.

Podolski, Chedjou filan da seneye Çin'e veya Katar'a giderse şaşırmam. Yeni bir kadro yolda gibi.. Tek kestiremediğim Dursun bunu becerebilir mi? Ya da Kongre olağanüstü toplanır mı?

Yani toparlanın gitmiyoruz!

Valla üst üste 4-5 maç yenilirsek belki komple temizliğe gidilir yönetim dahil

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Bu sezon 3.olamazsa bu takim Dursun yüzdeyüz gidici olur bence.

3.olursak ve kupayi alirsak belki yeni sezonu görür bu baskan bozuntusu herif. (Umarim yine de defolup gider Dursun ve beceriksiz yönetimi)

kepçenin gitmesi lazım.

"Ben bu takimi mali olarak toparlamak icin gorevlendirildim"

-Dursun Ozbek.

Umarim bu 1 sezonluk bir gorevdir. Aksiyse ne Dursun istifa eder ne de baska aday ciksr.

sneijder nando haric bütün maaslarin 2.2 yi gecmemesi gerek (o maasida iyi oyunculari alsin) geri kalanlar 900-1.5 mio arasi

Valla kulübü bilmem de forumda kötü günler bizi bekliyor. 2 tane hırt kafayı oynattıracak bize anasını satıyım.

şu güzel günler gelmedi gitti arkadaş.... son 3 yıldır her kötü maçtan sonra Güzel Günler Gelecek diyip taraftarı oyalıyorlar..

Takımdaki çöpler temizlenecekse 1 senenin çöpe gitmesine razıyım.Nasıl 2010'da dibi görüp 4 yılda başarılara koştuk.Öyle bir şey olacaksa iyi olur.

Çin futbolu, özellikle bizim gibi tam anlamıyla yenilenmesi gereken bir takım için tam anlamıyla bir piyango. Bütün oyuncuları pazarlamak lazım. Bu takım ömrünü çoktan tamamladı, son kullanma tarihi 2 sene önce geçti. Gelecek sezon tam anlamıyla yenilenmeli 3-5 isim dışında.

Zaten seneye avrupada yokuz.
Ha 3. Ha 10. Olmuşuz çok fark etmiyor.

İçimizdeki pislikleri temizleme adına cin pazarı en iyi şekilde degerlendirilmeli.

Hatta bazı oyunculara şimdiden göz dağı verilip ya fesh yada kadro dışı kalma dayatilmali

Lanet gelsin Denizli ve Yönetime!
Dayak yiye yiye defedileceksiniz!

güzel günler, Galatasaray'in gerçek sahibi taraftarin olacagi günlerde gelecek

Avrupa'dan men edildiğin takdirde Avrupa kupalarına katılım hakkı kazanman halinde o yıl aldığın cezadan gidiyor, ligde 10. olup ve kupada da elenip katılım hakkı alamazsan ceza da doğal olarak devam etmiş oluyor. Bunun dışında kadro temizliği ve yeniden yapılanma konusuna tamamen katılıyorum.

İçimizdeki pislikleri temizleme adına cin pazarı en iyi şekilde degerlendirilmeli.

Hatta bazı oyunculara şimdiden göz dağı verilip ya fesh yada kadro dışı kalma dayatilmali

Ana fikir olarak katılırım ancak bu sene kupa yahut lig sıralaması marifetiyle Avrupa kupalarına katılma hakkını kazanmamız lazım, olası cezayı tamamlamak için. Bu da saçma bir kural aslında, ''Ertesi sene katılamaz'' dersin olur biter...

Pardon, üstteki mesajın tekrarı olmuş...

Çin futbolu, özellikle bizim gibi tam anlamıyla yenilenmesi gereken bir takım için tam anlamıyla bir piyango. Bütün oyuncuları pazarlamak lazım. Bu takım ömrünü çoktan tamamladı, son kullanma tarihi 2 sene önce geçti. Gelecek sezon tam anlamıyla yenilenmeli 3-5 isim dışında.

devrearası kampına Çin'e gitseydik, 2-3 tane hazırlık maçında çöpleri parlatsaydık şimdi belki kurtulmuştuk :)

Bu takimin siddetle yenilenmesi sart, kadro kalitesi yerlerde oldugu yetmiyormus gibi birde pasalar dünyalari kazaniyor, simdi veya sezon sonu kim para ediyorsa gönderilmeli, yerlerline genc basariya ve paraya ac futbolcular bulunmali. onlar gelirkenede belirli bir üst tavan koyulmali, misal 1.5milyon euro üst sinir olmasi gerek star oyuncu getirmedigin süre cok rahat bunu kabul edecek oyuncu bulursun.

bizim scoutlar ya iskandinav bölgelerinde adam arasinlar veya fransa ikinci lige baksinlar, maliyeti düsük ama kaliteli elemanlar bulunur orda yeterki menajerlerin oyununa düsmeyelim. ama en önemli faktör ise bu yeni olusumu yönetebilecek bir yabanci td gelmesi sart, bielsa gibi lucien favre gibi adamlari getirmeyip denizli gibileri ile devam edersen ozaman cöküsün baslangici olur bizim icin

Öncelikle başarının ne demek olduğunu bizim için ne ifade ettiğini tekrar öğrenmesi lazım bu yönetimin veya gelecek kişilerin.Zor dönemden geçiyoruz ,avrupa,ceza vs bunlar olabilir,önceki yönetimlerin suçudur.Ancak ürettiğin malları yüzde 50 fiyat kırıp satmak başarı mıdır,99 lira 200 lira alısveris yapana bilet vermek basarı mıdır ??? Stadyumun bomboş olması başarı mı ? Saha içine girmiyorum yalnızca saha dışından bahsetmek istiyorum çünkü bunlar taraftarı iten,üzen hikayeler.

Yönetici,başkan başarılı mı , Galatasaray taraftarına iyi gün taraftarı der bazı kesimler.Kimse kusura bakmasın ama bizim taraftarımız aptal değil,sene başında o kadar yalan,dolan kıvırmacayı unutabilecek yapıda değiliz. Bizim tepkimiz sene başından itibaren gelişen olaylara.3 kuruşa forma sponsorlukları vs hikayeler..Yöneticilerin patavatsız,tutarsız,saçma sapan konuşmaları vs vs.

Peki tüm bunların hepsi oldu, yahu siz yönetim olarak bu insanlara gelip doğruları anlatsanız,biz şu şu hataları yaptık deseniz ama kıvırmadan adam gibi konuşsanız eminim bu taraftar her anlamda destek çıkar,tabiki herkes kendince destek olmaya çalışıyor ama müşteri muamelesi yapmayan,candan yürekten iletişim kuran insanları yarı yolda bırakmayız, bırakmamalıyız.. Bize bir adım gelene biz on adım gideriz.

Güzel günler ancak ama ancak Galatasaray'ın gerçek sahibi taraftarıyla adam gibi iletişim kurularak ,sisteme dahil edilmesiyle gelir diye düşünüyorum.Uzun postum için özür dilerim

Böylesi bir dönemde bu nasıl başlık, dalga mı geçiyorsun diyenleri duyaar gibiyim. Ama Burak'ın gidişi, Selçuk hakkındaki iddialar, Sezon sonunu görme ihtimali çok az olan Denizli derken sanki güneşin doğuşunu görür gibiyim. Bu isimleri Tarık, Yasin izleyecektir. Üstelik bunlar Çin'e filan giderse para da kazanacağız ve UEFA önünde elimiz güçlenecek.

Podolski, Chedjou filan da seneye Çin'e veya Katar'a giderse şaşırmam. Yeni bir kadro yolda gibi.. Tek kestiremediğim Dursun bunu becerebilir mi? Ya da Kongre olağanüstü toplanır mı?

Yani toparlanın gitmiyoruz!

Dursun gitmeden hic birsey duzelmez.

Baska bir durum daha var Fenerbahce korkunc paralar yatirdi bu sezon sampiyon olabilmek icin bir nevi son kursunu sikti aziz ama isler suan kötü gitmeye basladigi icin gene ortaligi toz dumana katmaya calisiyor, cünkü kendiside biliyor bu sezon sampiyon olamazlarsa büyük gelirlerden olacaklar ve onlar icin büyük sikinti dönemi basliyabilir eger birileri gizli destek vermese yillarca dogru düzgün transfer dahi yapmiyacak duruma gelirler.

benim asil korkum besiktas, fiko soytarnin teki ama adamlar son bir kac yilda iyi is cikardilar ve korkarim ki böyle devam ederler ve her sezon bir veya iki tane kaliteli transfer yaparlarsa lige ambargo koyabilecek duruma gelirler ortam buna suan cok müzayit.

onun icin acilen yenilenmek sart yoksa bir kac yil sampiyonlukun yanindan dahi gecemeyiz

Geri
Üst Alt