Güzel Sonuçlara Rağmen Oynadığımız Futbol Tatmin Etmiyor

Hüsnü Ayabakan

Ulubatlı Souness
Sadece bana mı öyle geliyor fazla mı karamasarım bilemedim akhisar maçının ilk yarısı dışında takım iyi oynamadı.
eren-tolga-sneijderin sırtında ilerlemeye çalışıyoruz ki sneijder bile maç içinde çok etkili değil ama direk sonuca gidecek işler yapıyor...Eren gibi bir forvete kanatlardan 1 tane orta gelmiyor..defansımız her an hata yapacak kapasitede...Carole benim için tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu.. Ayrıca karşılaştığımız rakipler genel olarak kolaydı şu süreçte en iyi fikstür geldi desek yeridir.. Bunun derbileri-osmanlısı-başakşehiri-konyası var..
En büyük rakibimiz kargaların akhisar maçını izledim onlarda da iş yok ama iç saha maçlarında iyi oynuyorlar
Bu sezon gerçekten enteresan olacak..Yetersiz futbolumuza rağmen bu tip sezonları severiz ve bir şekilde şampiyon oluruz diye düşünüyorum

Yarıstan kopmayalım yeter sonunu nası olsa getiririz. Diğer rakiplere bakınca iyiyiz.

Galatasaray hiz takimidir, hangisi hissetsem o sene şampiyon olduk, bu sene de hissettim herkes rahat olsun.

Okumadım ama beni tatmin ediyor, barça real veya bi tık altını beklemiyorum.
Avrupa'da yok bu yıl , her ne olursa olsun şampiyon olalım bu seneyi bitirelim yeterli benim için.

Ayrıca ne zaman(11-12 dışında) taş gibi oynadık da şampiyon olduk,her zaman kaos var bu ligde ve takımlarda.

sana öyle geliyor. lig uzun maraton.. puan kayıpları olacak.. ben esas başakşehirden çekiniyorum. ligin ilk yarısını lider bitirebilir.. bir sivasspor daha türeyebilir.

Beşiktaştan deplasmanda puan yada puanlar çıkartalım üzerimizdeki ürkekliği tamamen atar ve seriye bağlarız.

İyi oynamamamızın sebebi selçuk ve sneijder'in hücum bölgesinde,oyun kurmada hiç sorumluluk almaması.Bütün hücum organizasyonumuz Bruma'nın bireyselliğine ve duran toplara bağlı durumda

Avrupa'da yok bu yıl , her ne olursa olsun şampiyon olalım bu seneyi bitirelim yeterli benim için.

Ayrıca ne zaman(11-12 dışında) taş gibi oynadık da şampiyon olduk,her zaman kaos var bu ligde ve takımlarda.

1996-2000 arası,2005-2006.

6 satır kardeşim neyini okumuyon orhun kitabeleri değil ya

Takım brumaya ayak uyduramıyor. Orta sahada 1 kağnı mevcut oyun kurucu özellikleri minimal düzeye inmiş, dikine pas dahi yapamayan. Sağ bek Allah'ın lûtfu zaten. Halen stoperde balta oynuyor... vs

Genel bağlamda katılıyorum Akif renktaş

sigo gelince 4-4-2'ye gecelim. biz 4-2-3-1 ile şampiyon falan olamayız.

sigo gelince 4-4-2'ye gecelim. biz 4-2-3-1 ile şampiyon falan olamayız.

beklerimiz çok çok yetersiz ..4-4-2 oynarsak solda sneijder sağda bruma ortada tolga-dejong(selçuk)olacak.. şu sistemde bile kanatlardan gidemezken 4-4-2de hiçbir şey yapamayız tamamen karambole döner oyun..4-2-3-1 bizim kadro için en makul sistem solda bruma sağa da podolski gelince daha üretken olabiliriz en azından podolskinin ekstra golleri oluyor..ortada iyi bir de jong olursa savunma zaaflarımız da bir nebze azalır

Defansta ki garanti paslara son verilmeli .Özellikle Chedjou Hakan'a Hakan ise sürekli Chedjou'ya yerden garanti pas atiyorlar .Bir macin 90 Dakikasinin 10 dksini bu ikisinin paslasmalari kapliyor .
Selcuk kesik yemeli.Yasin yerine Podolski yoksa Sinan Gümüs oynamali.

beklerimiz çok çok yetersiz ..4-4-2 oynarsak solda sneijder sağda bruma ortada tolga-dejong(selçuk)olacak.. şu sistemde bile kanatlardan gidemezken 4-4-2de hiçbir şey yapamayız tamamen karambole döner oyun..4-2-3-1 bizim kadro için en makul sistem solda bruma sağa da podolski gelince daha üretken olabiliriz en azından podolskinin ekstra golleri oluyor..ortada iyi bir de jong olursa savunma zaaflarımız da bir nebze azalır

kapanan takımları acmak icin eren-sigo ile 4-4-2 yapıp sağlı-sollu şişirecen mecbur.

kayseri deplasmanında sigortson yedek kulübesinde olsa oyuna almazmıydın?

Sorun o ikisi degil ki diger mevkiler. Orta dörtlünün göbegi ve kenarlari cok sorun yaratir bizde.

4-2-3-1 ilede sorun yasıyoruz. takım ileride coğalamıyor, yada hızlı futbola uzagız diyeyim.

rakibin bizi kitledigi maclarda mecbur 2.santraforuda oyuna sürecen.

Geri
Üst Alt