Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.608
- 21
- 353
Son 3 yıldır gece gündüz uğraştığım meslektir. İlgilenen renktaşlarım varsa özelden yazabilir burada daha fazla ayrıntıya giremem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni tanımıyorum. Büyük laflar etmeden önce geçmişini temizle.Yaw forum degil cocuklarla ugrasiyoruz resmen bu nedir
Merhaba beni bilirsiniz az biraz, haketmeyene karşı ve özellikle bu tarz küçük ve samimi yerlere karşı bir girişimim olmaz. Bu bağlamda endişe etmeni istemem sadece gençlere yardımım dokunabilir maksadıyla bu başlığı açtım.2016'dan itibaren aldığımız saldırıların artmasının nedeni belli oldu.
2016 da manidar yıl.
Merhaba beni bilirsiniz az biraz, haketmeyene karşı ve özellikle bu tarz küçük ve samimi yerlere karşı bir girişimim olmaz. Bu bağlamda endişe etmeni istemem sadece gençlere yardımım dokunabilir maksadıyla bu başlığı açtım.
3 yıl mı ?kucuk capli bi hacker olmalisin 3 yılda
Gökhan reyiz doğru mu görüyorum? Sen misin gerçekten? Nerelerdesin sen ümmet dostu? Hacker mevzusu nedir ciddi misin?Son 3 yıldır gece gündüz uğraştığım meslektir. İlgilenen renktaşlarım varsa özelden yazabilir burada daha fazla ayrıntıya giremem.
Sanmam iyi bi hacker kendını desıfre etmez3 yıl mı ?
çok olmuş be.. dediği gibi iyi hackersa işimize yarayabilir
belki zahirin kimliğini deşifre edebilir![]()
3 yıl mı ?
çok olmuş be.. dediği gibi iyi hackersa işimize yarayabilir
belki zahirin kimliğini deşifre edebilir![]()
imkan varsa ikisini deeeMahir koç mu İsmail enver mi ? susma hakkınızı kullanabilirsiniz.