Hagi, Ajax'a Gidiyor!

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
Gheorghe Hagi: "Ajax ile Ianis Hagi için anlaşmaya çok yakınız. Ianis'in Ajax'ta oynayacak olması benim için sıradışı bir durum. Ianis, Romanya'nın Xavi'si gibidir."

Bonservis bedeli 2 milyon euro civarı olacakmış.

Bizimkiler de hâlâ Süperligin süperstar futbolcularının peşinde koşsunlar.

Hagi+Bruma yapmalıydık Hagi elden uçuyor bari karaoğlan Bruma yı geri getirin ulan.

sent via GSC

Hic canli izlemedim ama videolarini cok begendim

2m euro ise alsak ya kaçan balık çok büyük olacak offf

Demek sırf adı hagi olduğu için istenmiyormuş değil mi

Para meselesi değil de çocuk için Ajax en uygun kulüp. Olaya tarafsız bakmakta fayda var. Buraya gelip her hareketinde babasıyla kıyaslayanlar, babasının perfotmasını isteyenler olacak. En ufak hatada ise diğer oyunculara nazaran daha fazla baskı hissedecek.

Ajax ta gelişir. Biz geliştiremeyebilirdik. Onyekuruya ne laflar edildi burada. Biz insanlarin gelisimini destekleyen, sabreden ulke degiliz. O yuzden kaybediyoruz her alanda.

Hayırlısı olsun.

Ajax 15 yaşında bir Türk çocuğa profesyonel sözleşme yapmış. Geleceğin yıldızlarından deniyor. (naci ünüvar)

Adamlar biliyor genç oyuncu kazanmayı. İanis bize gelse tam potansiyeline ulaşabilir mi bilmiyorum. Belki de oradan bir altyapı antrenöre bulmamız lazım.

Şu çocuğun istanbul doğumlu olmasını ve babasını transfer de bir türlü kullanamadık.

MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!

Bonservisini biz alıp Ajax'a kiralasak çok iyi olurdu.

Geri
Üst Alt