Hajrovic Aleyhine FIFA’ya Başvurduk

Gazımızı almaya yönelik bir hamle gibi duruyor. Şükrü Ergün Hajrovic olayında ufak bir ihmalimiz olduğu doğrudur demişti.

Bu ufak ihmal bize 9 milyon Euro'ya felan patlayacak gibi duruyor. İhmali yapanlar ödesin arkadaş. Galatasaray'ın suçu ne ???

hic umutlu degilim ama para'dan cok hajrovicin o halini görmek icin yenmemizi isterim.

Suçu bencede hajroviçe atmak yersiz.

Adam pro oyuncu sonucta . Içimizden yetişmiş aydın yılmazlar bile 1-2 kuruş farkından dolayı naz yaparken

Elin oğlu bunu hayli hayli yapar.

Ben şimdi diyelim pro oyuncu olarak eee celtice imza atım.

Param ama zamanında ödenmediği gibi almanya gibi elit bir ligden teklif aldım.

Fifa kuraları izin verdiği için bye bye celtic.

Metin oktaylı dönemler bitti gećti, uyanın. Her futbolcu kariyerini ve ailesini düşünmektedir.

100 de 1 Arma bir rol oynar bazı oyuncularda belki.

profesyonellikle alakası olan bir durum değil bence kariyerinin bir yere varamayacağının bilincinde emeklilik ikramiyesini almanın peşinde.

Birşey çıkmaz gibi genelde böyle davalardan lehimize karar çıkmıyor. Son zamanlarda kulüp o kadar dava açtı. Hatta bir ara bir menajer davası mı ne vardı onlar ne oldu?

maddeler güzel de

sen adamın sözleşmesine "ücreti 3 aydan fazla ödenmezse serbest kalır" maddesi koyduysan hiç bir şey yapamazsın.

elin çakma messisini bile alırken böylesine acizce maddeler koyarsan böyle eline verirler.

yapmayacaksın arkadaş nedir bu kadar küçük düşmeler.

şu futbolcu bozuntusu bile kendini adamdan sayıyor.

üstüne gelecek sezonların maaşını da istemiş. her gördüğümde sövüyorum.

Ünal Aysal gibi Neuchatel Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun bir insan başkanımız rahat olun renktaşlar Hajrovic için kabus dolu günler başlar...

maddeler güzel de

sen adamın sözleşmesine "ücreti 3 aydan fazla ödenmezse serbest kalır" maddesi koyduysan hiç bir şey yapamazsın.

elin çakma messisini bile alırken böylesine acizce maddeler koyarsan böyle eline verirler.

yapmayacaksın arkadaş nedir bu kadar küçük düşmeler.

şu futbolcu bozuntusu bile kendini adamdan sayıyor.

üstüne gelecek sezonların maaşını da istemiş. her gördüğümde sövüyorum.

kim bilir kontrat'da neler yaziyordur. bizim hukukcular'da biseyler biliyordur

Gittiği yerde çot olması dileğiyle...

eğer kazanırsak ronaldo gelmiş kadar sevinirim hem müthiş para girecek,hem prestijimiz artacak,hem kuşlar moraracak ve hemde hajrovic kariyerine rusyada v.s devam etmek zorunda kalacak fiyatı ödemek için

Geri
Üst Alt