“Hajroviç: Kariyerim için önemli bir adım attım”

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
hajrovic2.jpg

Galatasaray'ın yeni transferi Izet Hajrovic, Sarı-Kırmızılı ekibe gelerek kariyeri için önemli bir adım attığını belirtti ve Galatasaray'da büyük başarılara ulaşmayı hedeflediğini dile getirdi.

Haberin Devamı GSC Portal'da

Demek ki turk statusu yalan olmus

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lanet olsun yabancı statüsünde olacak o zaman hiç olmadı bu

bu cucugun daha hic bir macini izlemedim ama nedense icimde cok buyuk oyuncu olacak gibi geliyor cok umitliyim bunu soyleyen bir kac kisi daha oldu forumda umarim hisslerimiz bizi yaniltmaz efsanemiz olur kendisi bide turk statusuna gecerse of anem of

bu cucugun daha hic bir macini izlemedim ama nedense icimde cok buyuk oyuncu olacak gibi geliyor cok umitliyim bunu soyleyen bir kac kisi daha oldu forumda umarim hisslerimiz bizi yaniltmaz efsanemiz olur kendisi bide turk statusuna gecerse of anem of

Herkes Bruma daha potansiyelli diye dönüp bakmıyor ama Bruma zaten bizim geleceğimiz diyoruz güçlenecek dengeli oynuyacak ama 1 senede olmaz bu.Hajroviç in şuanda daha skorer özelliği olduğu gerçek sol ayağını iyi kullanıyor duran top kullanıyor ve topla hızlı.Görmek lazım bende başarılı olacağını düşünüyorum.

Valla ben de Türk olması sebebiyle iyi transfer olacağını düşünmüştüm ama o iş yalansa gereksiz oldu gibi geliyor bana.İzlediğim videolardan pek bir şey anlamadım, öyle pek de ahım şahım bir transfer olduğunu da düşünmüyorum.İnşallah yanılırım.

tribündeki futbolcunun süratli ve birebirde iyi olması önemli değil , çoşkulu olması ,takımına iyi destek vermesi ,tezahürat yapması önemli,,,

bruma kadroya giremiyoken bu mu gircek

tribündeki futbolcunun süratli ve birebirde iyi olması önemli değil , çoşkulu olması ,takımına iyi destek vermesi ,tezahürat yapması önemli,,,

bruma kadroya giremiyoken bu mu gircek

benim anladığım hoca brumadan memnun değil pek, kiralanmasını da istemiyorum demişti ama sürekli oynayacağı ve gelişimini sağlayabileceği bi takıma kiralanabilir.

Bende isterim kaç senede olur bilemem demiş, o iş yaş o zaman.

iyide türk statüsüne gecmiyecekse biz bu adami tribünde otursun diye mi aldik? hangi yabanciyi kesecek bu durumda?

ancak defans hatimiz türk oyuncularla kurulu olursa oynar yoksa bruma gibi kadroya giremez

Geri
Üst Alt