Hakan Çalhanoğlu: "EURO 2016'da yanlış pozisyonda oynatıldım"

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
calhanoglu_hala_umitliyiz_bu_gruptan_cikacagiz_h3212_57f67.jpg

A Milli Takımımızın ve Bayer Leverkusen'in yıldızlarından Hakan Çalhanoğlu, Alman basınına açıklamalarda bulundu.

"YANLIŞ YERDE OYNADIM"
Bild Gazetesi'ne konuşan Hakan, EURO2016'da yanlış pozisyonda oynamasının performansını etkilediğini belirtirken, "Benim için harika bir tecrübe oldu, ancak kendi performansımdan memnun değildim. Ancak sağ kanatta defansif bir oyun oynadım, orası benim pozisyonum değildi" diye konuştu.

"REKABET ARTTI, SAVAŞACAĞIM"
Geçen sezondan daha iyi oynayacağını kaydeden 22 yaşındaki oyuncu, "Daha iyi performans gösterebileceğimi biliyorum. Takımda rekabet arttı, bu benim için kolay değil. Ancak savaşacağım. Yeni, tecrübeli oyuncular kadroya katıldığı için memnunum" ifaelerini kullandı.

Öte yandan Çalhanoğlu, nişanlısı Sinem ile evliliklerini ertelediklerini belirtirken, "EURO2016 sonrasında fazla zamanımız kalmadı, bu yüzden gelecek yıla erteledik" dedi.

Çalhanoğlu'ndan EURO2016 sitemi: "Yanlış..." - Bayer Leverkusen

Ya Hakan bırak bu işleri, duran top harici hayalet gibi dolaşıyorsun sahada.

{taptap}

Boş bir topcu geçiniz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cok büyük balon bu mal

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

kodumun almancisi

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Allah'ın vasat topçusu birde konuşuyor alman sistemi içinde bende oynarım senin kadar be 2 frikikle adam oldun

balon gibisin anasını satim şut tekniği dışında birşeyini göremedik

balon gibisin anasını satim şut tekniği dışında birşeyini göremedik
Şampiyonada onu da göremedik ki. 2-3 tane şut çekti, top uzaya gitti. Bir frikikte yine az bir şey kaleye yaklaştı. Oynadığı maçlarda yaptıkları bunlardı işte, başka hiçbir şey yapmadı.

Geri
Üst Alt