Hakan Çalhanoğlu: "Galatasaray’da forma giymeyi çok isterim ve her türlü fedakârlığı yapmaya hazırım"

Umut Işık

Hocaların Hocası
Ibrahim Seten: Hakan Çalhanoğlu diyor ki:

“Şu an Inter’in sözleşmeli oyuncusuyum, bu nedenle sözlerimi dikkatle seçiyorum. Galatasaray’da forma giymeyi çok isterim. Bu konuda yıllık ücretim problem yaratırsa, bana düşen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırım. Hatta şunu da söyleyeyim: Sayın Başkan Dursun Özbek neyi takdir ederse benim yıllık ücretim o olur. Dursun Başkan’ın bir telefonu bana yeter. Menajerim Gordon (Stipiç), UEFA şartlarının elverdiği ölçüde, bonservisimin makul bir rakam ve ödeme planına çekilmesi için Inter’le görüşmeye hazır!”(343 ÖZEL)

H.o.

Fakat arkaya koşu atan kanat oyuncuları ve forvetle kendisi daha etkili olacaktır.

Bu bağlamda Barış, Sallai ve Osimhen'in araya koşuları çok kıymetli.

Başkanları çıkıyor Hakan'a bağlı diyor, belli ki makul bir fiyata bırakacak. Hakan zaten 2 aydır her hafta haber salıyor.

Biz ise oralı olmuyoruz. Komedi yav.

Seten demis de demis, Hakan'dan duymadiktan sonra viz haber.

ilkay'ın gelmesini istiyordum ama makul bonservisle olursa hakan'ın alınmasında fayda var.

Orkun, Kerem, Barış'tan sonra şimdi de Hakan. Hepsi transfer olabilmek için alışık olmadığımız işler yapıyor.

Geri
Üst Alt