Hakim Ziyech İçin Sakatlık Açıklaması!

sene başı belki tutar diye aldığımız risk 7 milyon eurodan fazla bu ve ndombele için

manu maçı filan denecek ama geçelim derim bunları

neyse ki güzel olan bunalrla tek senelik sözleşmelerimiz

ama umarım ders almışızdır

seneye tekrar etmeyiz

her youncu tutmama riski taşır ama tutmayacğaı bariz önceden belli olanlar da vardır

sene başı belki tutar diye aldığımız risk 7 milyon eurodan fazla bu ve ndombele için

manu maçı filan denecek ama geçelim derim bunları

neyse ki güzel olan bunalrla tek senelik sözleşmelerimiz

ama umarım ders almışızdır

seneye tekrar etmeyiz

her youncu tutmama riski taşır ama tutmayacğaı bariz önceden belli olanlar da vardır
Manu maçını bu mu kurtarmış oluyor? Onana hediye etti 2 golü de. Ayrıca 1 maç kurtardı diye bu takımda gorma giymeyi hak etmiyor.

adamı sanki jandarma baskınıyla getirttik, zorla oynatıyoruz. çakıl taşı veriyoruz.

hep bi memnuniyetsizlik. oynasaydın karrşiim o zaman premier lig de.

sevmiyom böyle adamları yaa. ronaldo da bu kadar kibir yok.

Büyük çoğunluğumuzu elbet heyecanlandırdı ama, yani Arapların veya en kötü Ajax'ın sahiplenmeyişi bile bana ilginç geliyordu. Fizik yapısı zaten tıfıl, antrenmanları bile kaldırmıyor galiba artık. Tüm maç çıkaramıyor.

Valla durumu Ndombele'den farklı bence Ziyech'in. Manu maçını saymasak ligde çözdüğü 2-3 maç var. Aldığı süreye göre iyi bile katkı verdi. Ama 1 maç oynayıp 3 maç oynamayan adamla uzun vadeli düşünülmez.

Pendik ve manudan puanlar kazandırdı daha fazla bir şey beklememek lazım bundan. Kuzey afrikalılardan uzak durulmasına bende katılıyorum, adamların varlığı ile bizim ki çok zıt, uyuşmuyor. Saha dışı( karakter olarak) saha içi ( mücadele etmeyen, gevşek, vurdum duymaz hareketler) beklentilerimizi karşılayamıyorlar.

bu haliyle hala daha kulüplerden daha fazla ne koparırım peşinde..

Geri
Üst Alt