Halı Sahada Maç Yapmak İsteyen Savcı! | Yeni Türkiye

Hali saha sahibi ayri cins, savci ap ayrı nasıl pişkinliktir ya adamlari cıkarıp orada mac yapmak. Hakkinda sorusturma baslamis savcinin bakalim ne cikacak

Böyle ahlaksızlar bu ülkede ekmek yer işte.
Arkasını devlete vermiş mesleğine ihanet eden asalaklar topluluğu.

nedense normal karsiladim olayi. bünyeyi alistirdilar rezaletlere tabi. hic yadirgamiyoruz artik.

Başka herhangi bir ülkede kovulurdu bu herif.

Beyler bir savcı hakkında yazarken ağır gitmenizi tavsiye ederim.

Metinden ders çıkarma diye bir olay vardı ya hani ilkokulda. O sebeple.

"Burası Türkiye" diye bi tabir var ya o kadar doğru ve o kadar uyuz olduğum bi laf ki. Ne kadar olmaması gereken şey varsa "burası Türkiye" lafının arkasına sığınıyor herkes.Herşeyi kendilerine hak gören insanlar topluluğu Türkiye.

Artık sadece gülüyorum.

sent via GSC

Savcımız sizin oynayacağınız topun deyip gerekeni yapmıştır.

Ne olacak ki görevden mi atılacak savcı ? bir uyarı kınama alır sicili yükselişini 1-2 yıl geciktirir en fazla olacağı bu.. Halı saha sahibi de ayrı bir cinsmiş

Iyi ki Almanya da yasiyorum ne diyim ki artik... her gün baska bir rezillik

bu ülkede doğurarak allah belamızı doğuştan vermiş zaten bizim.

Torpilin sonuçları bu ülkede 5 sene sonra maaş bile alınmayacak duruma gelecek insanların çoğu kibirli olmuş torpil her yerde bunun ilahi bedeli olacak ekonomiye bakınca oluyorda lüks tüketim çılgınlığı mesleğin den dolayı ego katlanması düşük meslekte çalışanları hor görme ve aşağılama bu ülkede mevcut

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Direk görevden ihraç edilmeli.

muhtemelen savcımız ve arkadaşları öğretmenlerin arkasından gülüşerek alay etmiştir..

Geri
Üst Alt