Halil Ünal, Büyükerşen'i İstifaya Çağırdı

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, kulübe destek vermediğini öne sürdüğü Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i istifaya çağırdı.

halil-unal--mac-kazandikca-prim---.jpg

Önümüzdeki yerel seçimlerde Yılmaz Büyükerşen'in yeniden aday olmasını istemediğini söyleyen Ünal Şöyle konuştu: "Hocamız Yılmaz Büyükerşen, bize iftira atıyor, verilen paralar nereye gidiyor diye sorguluyor. Eskişehirspor'u bu hale getiren, Sayın Yılmaz Büyükerşen'dir. Vaktinde, Mesut Hoşcan konusunda ısrar etmeseydi, Eskişehirspor küme düşmezdi. Bugün Erzurumspor belediyenin, Akhisar da öyle. Onlar yasal iş yapmıyor. Bu dünyada herkes üç kağıtçı dolandırıcı, bir tek Yılmaz Büyükerşen hocam doğru yapıyor. 'Ben ona randevu vermem, buna randevu vermem.' Öbürüne iftira. Böyle bir şey yok. Böyle bir üslup yok. Bu üslup hiçbirimize yakışmaz. Onu için vaktiyken, zamanıyken bırakın gidin. Gelsin yerinize yeni bir arkadaş. Hep birlikte oturalım. Bir sürü projemiz var. 26'da 26 gibi. Bunları paylaşalım. Bu kulübün meselelerini çözelim. Onun için mart ayında 'adayım madayım' tekrar buralara sakın girmesin Bugüne kadar Yılmaz Büyükerşen'i biz destekledik. Bizim oylarımızla geldi. Artık vermeyeceğiz, desteklemeyeceğiz, istemiyoruz. Çünkü o kimseyi istemiyor artık. O, hep yurt dışlarında, tatillerde, Marmarislerde. Eskiden bu sokaklarda çok rahat geziyordu, bugün gezemeyecek. Bunları göz önünde bulundursun. Bugün bir saygınlığı var, saygınlığını yitirmeden görevinden istifa etsin aramızdan ayrılsın, biz de hemen çok kısa süre içerisinde şehrin bütün sorunlarını bitirip çözelim hep birlikte."

Tarık,Erkan,Aytaç,Sezer ve Alper transferlerinden 20 milyon euro kazandınız.Şimdi baktım adam alırken de fazla bonservis vermemişsiniz.Nereye gitti bu paralar?

Dün ve bugün Eskişehir deydim.

Edindiğim izlenimlere göre diyebilirim ki Büyükerşen çok iyi bir belediye başkanı, muazzam bir şehir olmuş Eskişehir.

Aynısını futbol kulübü için söylememem, Halil Ünal denen üçkağıtçı ne derse tersi doğrudur. EsEs'i hiç sevmem.

sent via GSC

bu zat zamanında Kris Boyd'a 6.5 Milyon Euro falan vermişti. Kris Boyd ise 2-3 maç anca oynayıp kaçmıştı. Yıllarca adamın parasını ödeyemediler.

Bir ricada bulunduk o kadar

Çok büyük bir şey de değil.

Bunu bile umursamayacaksanız

Cehennemin dibine kadar yolunuz var

simdi gördüm basligi degistirdim. celallenmeyin hemen :D

3-4 kez baskanlik yapmis bu arada, sonradan ögrendim bunu.

her seye ragmen eskisehirsporun antipatik adamlar tarafindan yönetilmesi ve burnunun bir türlü beladan kurtulmamasi ilginc.

bu kafayla giderlerse zaten 3. veya 4.lige düserler yakinda. isleri batirinca belediye baskanini tehdit falan etmeye baslamis

sporu siyasete alet ediyor herife bak ya. senin isteginle aday olmayacakti zaten x sahis. sen daha lisans cikaramamissin aldigin adamlara.

Bir ricada bulunduk o kadar

Çok büyük bir şey de değil.

Bunu bile umursamayacaksanız

Cehennemin dibine kadar yolunuz var
Sakin ol renktas boyle laflara gerek yok

Hiçbir belediye futbol kulubune yardım etmek zorunda degil. Eskisehir baskani yardim bile etmiyor İBBnin takimi var hangisi doğru tabiki 1.si

ub.msji

Büyükerşen adam yaptı Eskişehir'i (Spor anlamında bilmem şehir anlamında)

Dün ve bugün Eskişehir deydim.

Edindiğim izlenimlere göre diyebilirim ki Büyükerşen çok iyi bir belediye başkanı, muazzam bir şehir olmuş Eskişehir.

Aynısını futbol kulübü için söylememem, Halil Ünal denen üçkağıtçı ne derse tersi doğrudur. EsEs'i hiç sevmem.

sent via GSC

Can Eskişehir'e geldin madem haber verseydin,sana bir kahve ısmarlardım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu adam daha bu şehre ne yapsın? Onca transfer yapıp,Fenerbahçe arka bahçeliği yaparken iyiydi,işler kötüye gidince mi hoca suçlu oluyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt