Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 21.265
- 18.281
- 1.998
Sabah yazdığım mesajı aynen buraya atıyor ve gereken hassasiyeti hem kıymetli renktaşlardan hem de forum yönetiminden bekliyorum. Suyun karşı tarafının yasaklı kaynağı neyse bizim için ''Haluk'' denen şahıs da bundan sonra odur. Ek olarak anket de açtım. Oylarınızı bekliyorum.
Bizi İlkay ve Hakan mevzularında çok fena tufaya düşürmeye çalıştılar bu arada ve bunu yedik haftalarca.
Yok İlkay 8 milyon maaş istiyormuş da, yok Hakan'ın maaş beklentisi 12 milyon euro'ymuş da, yok Inter 40 milyon Euro istiyormuş da, yok Hakan FB'ye kendini transfer ettirmek için haber göndermiş de vs vs. Bu yalanların tek amacı "birisinin" taraftarı galeyana getirip, oyunculara küfür ettirip bu olası transferlerin önüne taş koymak ve taraftarın bu oyuncuları talep etmesini önlemekmiş meğer. İlkay 8 istiyor dendi, herif suyun karşı tarafının 8 milyon teklifini red edip bize 4.5'a geldi. Hakan desen haftalardır kapımızda yatıyor, rakamı siz belirleyin diyor. Bu özcimbomlulara sahip çıkılmalı, hak ettiği değer verilmeli artık. Ha şunu da söyleyeyim, Hakan transferine kulüpte taş koymaya çalışan kimse, bu haberleri de o yaptırmıştır. Bu haberlerin alayı Haluk denen wp "habercisi"nden çıktı.