Haluk Yürekli Haberleri Forumda Yasaklanmalıdır!

Sizce ''Haluk'' Yasaklanmalı Mı?

• Evet.

• Ayda yılda 1 tane doğru haber almak için 258 tane propaganda habere maruz kalalım.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onur Adıbelli

Büyük Kaptan
Sabah yazdığım mesajı aynen buraya atıyor ve gereken hassasiyeti hem kıymetli renktaşlardan hem de forum yönetiminden bekliyorum. Suyun karşı tarafının yasaklı kaynağı neyse bizim için ''Haluk'' denen şahıs da bundan sonra odur. Ek olarak anket de açtım. Oylarınızı bekliyorum.

Bizi İlkay ve Hakan mevzularında çok fena tufaya düşürmeye çalıştılar bu arada ve bunu yedik haftalarca.
Yok İlkay 8 milyon maaş istiyormuş da, yok Hakan'ın maaş beklentisi 12 milyon euro'ymuş da, yok Inter 40 milyon Euro istiyormuş da, yok Hakan FB'ye kendini transfer ettirmek için haber göndermiş de vs vs. Bu yalanların tek amacı "birisinin" taraftarı galeyana getirip, oyunculara küfür ettirip bu olası transferlerin önüne taş koymak ve taraftarın bu oyuncuları talep etmesini önlemekmiş meğer. İlkay 8 istiyor dendi, herif suyun karşı tarafının 8 milyon teklifini red edip bize 4.5'a geldi. Hakan desen haftalardır kapımızda yatıyor, rakamı siz belirleyin diyor. Bu özcimbomlulara sahip çıkılmalı, hak ettiği değer verilmeli artık. Ha şunu da söyleyeyim, Hakan transferine kulüpte taş koymaya çalışan kimse, bu haberleri de o yaptırmıştır. Bu haberlerin alayı Haluk denen wp "habercisi"nden çıktı.

Bu transfer dönemi yemin ederim hatipten bile çok zarar verdi bu adam gs'ye acil bu adam hakkında aksiyon alınmalı dicem ama yönetim içinden kendisi zaten haberli onaylı çalışıyor. Taraftarı manipüle etme, sahte duyumlar atma, Hakan konusunda yaptıkları bir sürü şey var. Kavukcunun twitter'e saldığı bot gibi bir şey zaten. Yani istenmeyen oyunculara korkunç entrikalar çeviriyor.

Abi surekli muhabir, haber sitesi yasaklayarak nöbeti bitiriyoruz farkinda degiliz.
Kasıtlı ve sistematik bir şekilde yalan haber yapan, birilerinin adamı olmuş, derdi habercilik ya da GS olmayan şahıslara ne prim vermek ne de sözüm ona ''haberleri'' üzerine kelam etmek akla uyan bir hareket değildir. Forum kültürünün nerdeyse yok olduğu şu dönemlerde burayı da çöpe döndürmeyelim, kimsenin vaktini çalmayalım ve bu tip şahıslara etkileşim vermeyelim. Yabancı kaynak mı yok, ya da nispeten düzgün haber yapan yerli isim mi yok?

Beceriksiz yönetime ve hain topçuya laf edeceğinize 2-3 tane haberci kılıklı yayıncıya mı taktınız çok da fifi

galatasaraylı yorumcuların çoğu asparagas haber pompalamayı seviyor. ben hiç birine inanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt