Haluk Yürekli: "Ziyech, Galatasaray'ı sahiplenmedi"

Buna bir yerden teklif var da neresi merak ediyorum. Avrupa mı araplar mı aklımdaki soru bu.
Kusura bakmayın da senelik 15 falan veren bir kulüp varsa adam gitmek istemekte haklı hak veririm para için yaşıyoruz 2 sene gezip 30 milyon parayı indirebilme ihtimalin var.
Ha yok ben avrupadan 1,5-2 alacağım o yüzden oynamak istemediğimi iletiyorum derse o zaman fena söverim yalan yok.

Bu ve Zaha'yı bir an önce Araplara itelemek şart. Eminim bu adamdan sonra ilk arıza çıkaran kişi Zaha olacaktır.

Arap alırsan olacağı bu.

Sahada kameralar yüzünü her çektiğinde sanki sürekli mutsuz bir yüz görüyordum tebessüm bile göremiyorum sanki yüzünde

Ödemelede sıkıntı varsa diğer oyuncularda da sıkıntı vardır. Belki de Boey devre arası satılacak ya da yönetimin pamuk elleri cebe.

Aslında tek başına kendi maliyetini çıkardı diyebiliriz.

buna bu kadar çok maaş vermemiz bizim zararımıza olur bence. 90 dakika tam maç oynadığını da hatırlamıyorum. Cl'den de elendiğimize göre yüksek maaşlı ve 30 yaş üstünden kurtulmamız lazım.

dombili ve ziyech i devre arasında gönderirsek maaşlarda rahat nefes alabiliriz. avrupa kupaları için 3 oyuncu değiştirme hakkımız var.

Geri
Üst Alt