Hamit Altıntop Futbol Yorumculuğuna Başladı!

Ersin Şen

Tecrübeli Üye
Kamyoncu oynadigi zaman mac sonrasi takim arkadaslarinin uzerinden asfalt gibi gecerdi. dumduz ederdi valla. Simdi ekran basinda 'efendim biz oynarken iste soyleydik, boyle kardeslik vardi, boyle ozveriyle onardik, gece 2'de antreman yapardim, manda yogurduyla beslenirdim' turunde her turlu zirvaliga hazir olun. futbol oynarken mevkisi belli degildi. hic birsey degismedi. simdi yorumcuyken ne konustugu belli degil.

o nasil bir ekip lan
gidip GULDUR GULDUR SHOW izlerim daha iyi

Tugay vardı orda bu keko onun yerine gelmemiştir umarım

Beyler kusura bakmayın ama başıma bir iş gelmeyecekse eğer burda Hamit'i öveceğim. Daha doğrusu iade-i itibar. Öncelikle kariyerine bakalım. Schalke 04, Bayern Münih, Real Madrid ve Galatasaray. Evet, genel anlamda çok sakatlık yaşadı ve as oyuncu da olmadı ama oynadığı kulüplerde kara kaşı ve gözü için almadılar bu adamcağızı. Beraber çalıştığı isimleri yazmıyorum bile. Diğer Türk futbolculara nazaran oturmasını, kalkmasını ve ne söyleceğini-rızık açıklması dışında- bilen bir futbolcu. Kısacası, bu kadar gömmeyin bu adamı.

kerem inan gibi bir mal bile bu isten para kazaniyor
en kariyerli turk fusbalcilardan biri yapmis bunu cok mu yani

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Programı izlemedim, Hamit biraz kekeme değil miydi? Programda konuşabiliyor mu?

Kendisiyle ilgili iyisi az kötüsü bol anılarımız olsa da Kerem İnan falan dururken Hamit'in söyleyecek daha çok şeyi olur futbol üzerine heralde. Akşama youtube'tan falan biraz bakarım belki.

Adam gayet mantıklı konuşuyor yalnız. Zaten futbolcuyken de rızık muhabbeti hariç en aklı başında konuşan adamlardandı. Futbolcuların hitabeti malum, birkaç sabit cümlenin dışını çıkınca millet kalemi çok güçlü diyor, Hamit piyasadaki futbolcu eskilerinin hepsinden mantıklı cümleler kurabilecek bir adam.

Bizde verdiği performans ayrı bir mevzu, verimsizdi.

Bizden uzak kalsın da ne yapıyorsa yapsın.
Devre arası az kalsın altyapıya filan hoca yapacaklardı.

Bir tek sen gelme, Dursun!
Uzak dur bizden.

Programı izlemedim, Hamit biraz kekeme değil miydi? Programda konuşabiliyor mu?

Kendisiyle ilgili iyisi az kötüsü bol anılarımız olsa da Kerem İnan falan dururken Hamit'in söyleyecek daha çok şeyi olur futbol üzerine heralde. Akşama youtube'tan falan biraz bakarım belki.
Evet kekemeydi.
Ama bu düzeltilebilir bir hastalık.
Tedavi gördüğü ve diksiyon dersi aldığı çok belli.

Bencede Hamit'i gömmemek lazım ondan faydalanmak lazım.
Sonuçta o paraları ona veren yöneticiler hata yaptı.
Melo'nun sakatlığında üst düzey performans gösterdiğini hatırlatırım.
Robben'ın sakatlığında Lyon maçlarını kendi başına aldığını hatırlatırım.

Bu arkadaş Burak gibilerine laf sokarken haklıydı.
Rızık meselesi biraz yanlış anlaşıldı birazda anlatım hatası vardı.

Ben başarılar diliyorum çünkü niyetinin iyi olduğunu türk futboluna birşeyler verebileceğini düşünüyorum.

Gscimbom Mobile

Bizden uzak kalsın da ne yapıyorsa yapsın.
Devre arası az kalsın altyapıya filan hoca yapacaklardı.

Bir tek sen gelme, Dursun!
Uzak dur bizden.
Valla dursun gelirse(Allah korusun) 90+5 te şampiyonluğu kaçırmış gibi hissederim

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler kusura bakmayın ama başıma bir iş gelmeyecekse eğer burda Hamit'i öveceğim. Daha doğrusu iade-i itibar. Öncelikle kariyerine bakalım. Schalke 04, Bayern Münih, Real Madrid ve Galatasaray. Evet, genel anlamda çok sakatlık yaşadı ve as oyuncu da olmadı ama oynadığı kulüplerde kara kaşı ve gözü için almadılar bu adamcağızı. Beraber çalıştığı isimleri yazmıyorum bile. Diğer Türk futbolculara nazaran oturmasını, kalkmasını ve ne söyleceğini-rızık açıklması dışında- bilen bir futbolcu. Kısacası, bu kadar gömmeyin bu adamı.
real'de olduğu zaman sakatlandığı dönemde oynamaya başlayıncaya kadar maaş istememişti bizde ise çoğu zaman sakat olduğu halde indirime bile gitmedi kalıbına soktuğum kamyoncusu. ziraat kupasında yönetimde görev aldığı tuzlaspor'a yenilmemiz için elinden geleni yapmış ekmek yediği kulubü de satmıştır.
şimdi bu tipine yasladığım herifi çıkmış tvlerde edebiyat parçalar onur haysiyet der.

tugay alakasız şeyler söyleyip duruyordu yorum yaparken , good replacement

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ersin adam kekeme kekeme konuşarak, eğride söylese doğruda söylese şıkır şıkır mangırları götürdüğü halde;
sen de burada like ödüllü iki çift lafetmeye takılı kaldığın için mi kıskandın yoksa...

Birkaç senedir acı/tatlı olan oldu giden gitti, bizimde imzaladığımız sözleşmesinin dışında zerre zarar vermeden ağız tadıyla gitti.

Adam iş bulmuş iyi/kötü bişeylere çalışıyo işte. Raat bırak adamı emmoğlu..
Hiç kızma darılma bana ama; birde Maalesef diye de başlık açmışsın, Parasını sen mi ödüyosun adamın. Ayıptır yaw yakışmaz bize..

Hamit, Galatasaray'da yönetici olmayı hak ediyor Selçük'e binbeşyüz basar zira ahlaklı, kariyerli, yetenekli, sözleşmesini bırakıp almanya'ya dönecek kadar şerefli...Hemen unutmayın ve kekeme diye adamı gömmeyin...

Güzel kafa ütüler rızık efendi.

Eskiden çok severdim hep biz gelmesini isterdim, bize geldikten sonra nefrete dönüştü bu sevgi.

Ne halt yiyorsa yesin bize uğramasın yeter.

sent via GSC

Geri
Üst Alt