GSC Portal Hamit Altıntop: ''Özgüvenimiz yok''

Melih Akan

Berlin Panteri
hamit2.jpg

Galatasaray’ın tecrübeli futbolcularından Hamit Altıntop, Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu konuda haklı. Özellikle bazı oyuncular kapasiteleri olmasına rağmen hep garanti oynamaya çalışıyor. Böyle olunca da pozisyon bulamıyoruz.

özgüven için bi hap varsa bulun da içirek arkadaşlar şunlara

Sen 2 senedir temposuzsun belini kaldıramıyorsun,selçuk 2 senedir bitik durumda,burak ve veysel yeteneksizlikten kırılıyor,saatli bomba chedjou takımın savunma lideri olmuş...Üstüne bu saydığım adamlar oynuyor sneijder,bruma,pandev yedek kalıyor...Sorununuz kalite,kalite,kalite...Koca takımı anadolu takımı kıvamına getirdiniz.

Kagnı gibi kıçınızı kaldıramanızın özgüvenle ne alakası var yada beyinsiz forvetimizin ofsaytı bilmemesinin

Kim nederse desin takimda yerini aldi ve takim biraz adam oldu .. Turk liginde Hamit gibi futbolcular sart oglu sart..

Selcuk kebabi artik bir zahmet gitse uzaklassa istifa mi ediyor birsey yapip gitse artik

Hamit abi naber?
Ben "Bugün işe gitmek istemiyorum müdürüm çünkü özgüvenim yok hata yapıyorum." dedim tamam dedi. Sonra muhasebe aradı "gel bi konuşcaz" dedi...
aldığım bin lira dan da oldum ne yapacağız şimdi..
Keşke ben de futbolcu olaydım. Sizden kötü olmazdım en azından...

Seneliği 3 milyon euro olan felsefeci. Bu takımdan gittiğinde saha içindeki herhangi bir katkısı aklımızda kalmayacağı için en azından konuşmalarımla zihinlerde yer edineyim çabası içerisinde.

Hamit konusuyor, Sneijder konusuyor, zaman zaman Melo konusuyor.

Farkindamisiniz? Kaptanimiz hic konusmuyor, evet Selcuk efendi. Sadece oyle ''ozel'' roportajlarda falan olursa konusur bazen (Ntvspor). Yoksa bunun konusasi yok hic galiba.
Takim kaptani bi ozetleme yapmali, bazi seyleri acikliga kavusturmali, ayni zamanda durum degerlendirmesi yapmali, ayni Hamit'in yaptigi gibi.

Neyse nereye varacagimi cozmusunuzdur, bu adam hala kaptan, halbuki gercek kaptani kusturmek uzereler #10WS

Biz mi kaybedin dedik ulan özgüveninizi nasıl kaybettiyseniz geri kazanın o zaman.

Sonunda bunu kabullenen birisi çıktı.
Ne olduda özgüveninizi kaybediyorsunuz arkadaş!!!!

Geri
Üst Alt