Hamit Düşmanlığı!

Hamit'e düşmanlık beslemiyorum. Bayern zamanında da çok beğeniyordum ama Hamit'in performansı dipte. Bu ilk geldiği senede böyleydi, şuanda da böyle. Bu parayı başka bir yerden alamayacağı için sözleşmesi bitene kadar iyi bir alternatif olur umarım.

hamite saydırdık saydırdık adam bi gitti takım defansı top çevirmesi çöktü bek olarak kötü oyuncu ama orta sahada halen iş yapabilecek adamdır

bizim takımda snejdeir muslere ve melo hariç elle tutulur yabancı oyuncu yokki tellesi burmayı bu kadar şişiren taraftarın 6 ay oynamamış hamite

sezon başında bir hazırlık maçı için laf etmesi anlamsız telles bu takıma ne vermiş dünkü maçtada ben hiç beğenmedim kendisini hiç sevmem nefret

ederim ama ortada bi Caner örneği var sol bek takımı böyle taşır bruma sakatkende iyiykende hiç bilekleriyle adam geçtiğini görmedim.

sağa çek sola çek at koş bi keitadaki ardadaki yumuşak bilekler bu adamda yok ne kadar gelişirse gelişsin bi arda bi keita çıkmaz terimin bize kazığıdır

amrabatla birlikte

Sadece Hamit'e değil ki bu düşmanlık sırasıyla bütün 'yerli' futbolcuları dolaşıyor. Selçuk, Semih, Burak gibi adamlara neler söylendi ki Hamit'e söylenmesi sürpriz değil.

Malesef bizim ülkemizde taraftar için yerli futbolcular düşman gbidir. En ufak sıkıntıda onlara sararlar. Aynı şekilde çoğu eski futbolcular da yabancı oyuncular düşmandır. En ufak başarısızlıkta yabancıların aldığı paraları konuşurlar. Bu hiç değişmedi, değişmeyecek gibi.

Geri
Üst Alt