Hamit ve Chedjou'nun Son Durumu!

Eren Arslan

10 Numara!
er.jpg

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle Gaziantepspor maçında forma giyemeyen Chedjou'nun durumu ciddi değil. Uzun süredir sahalardan uzak olan Hamit Altıntop ise topla çalışmalara başladı.

Haberin Devami GSC Portal'da

Efsane geri DÖNDÜ...

halt.jpg

Şükür kavuşturana.En çok yolunu gözleyenlerdenim Hamido.Çabuk dön geriye bro

Vaaay Hamite sevindim. Nedir bu bel fitigi ya. Hamit de de vardi simdi Chedjou da da ayni sorun..

hamit cok iyi gelecektir kendisini sevmesemde lazim :D

Vaaay Hamite sevindim. Nedir bu bel fitigi ya. Hamit de de vardi simdi Chedjou da da ayni sorun..

bel ağrısı koşarken çok sıkıntı verir adama chedjounun ağırlığı bundan heralde lille de de böylemiydi bilmiyorum gerçi...

Gökhan Zan'a ne oldu acaba?

bel ağrısı koşarken çok sıkıntı verir adama chedjounun ağırlığı bundan heralde lille de de böylemiydi bilmiyorum gerçi...

Biliyorum. Ayni bel sorunlarini bir aralar bende yasadim ve futbol oynuyorum. Antrenmanlarda falan kosarken bile cok agriyordu. 100% düzelmeden oynamasin, iki taraf icin en iyisi.

[attachment=7142:hughjackmanwolverinecop.jpg]

Ekli dosyalar

• hughjackmanwolverinecop.webp
    hughjackmanwolverinecop.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 98
"Milli futbolcunun tedavi sürecinin tahmin edilenden iyi geçtiğini ve Hamit'in beklenenden daha erken sahalara dönebileceğini bildirdi."

Demek ne demek hacılar. Biz Hamiti 2 hafta oynamayacak diye biliyorduk en başlarda, 1 sene oldu dönmeyeli. Siz ne diyosunuz?

Senin de böyle düsünmen sevindirdi beni bersan kardesim...

Hamit bu takimda hangi mevkide olursa olsun, banko oynar. Yabanci Kontenjan nedeniyle simdilik sag bek oynasin bence.

Hamitten yana şikayetler,hep atağa yavaş çıktığı ve oyunu yavaşlattığı yönünde..

Fakat bana Hamit'i sorsalar,

Oynadığı kanadı komple kapatan,defansa müthiş yardım edip Selçuk ve Melo'yu rahatladan,çok iyi ortalar kesen,oyunu sahiplenen bir oyuncu derim onun için.

Umarım çabuk döner kardeşim.4 gözle bekliyorum gelişini.

Hamitten yana şikayetler,hep atağa yavaş çıktığı ve oyunu yavaşlattığı yönünde..

Fakat bana Hamit'i sorsalar,

Oynadığı kanadı komple kapatan,defansa müthiş yardım edip Selçuk ve Melo'yu rahatladan,çok iyi ortalar kesen,oyunu sahiplenen bir oyuncu derim onun için.

Umarım çabuk döner kardeşim.4 gözle bekliyorum gelişini.

Sag bek ideal bence su an icin, örnegin:

Muslera

Hamit Semih Heitinga Alex

Melo Selcuk

Hajrovic Sneijder Emre

Burak​

Hamit dönüyorsa selçuk yedeklere melo ofansa katkı hamit sabit orta saha.

Sayıyorum sövüyorum ama hamitin top alma becerisi takımda hiçbir oyuncuda yok.

Geri
Üst Alt