GSC Portal Hamza Hamzaoğlu İmzayı atıyor

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

3R3Qrj.jpg

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Pazartesi günü saat 14.00'te imza töreni düzenlenecek.

Haberin Devamı GSC Portal'da

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yalnız şu bürokrasi tuhaf birşey. O bürokrasi yüzünden açıklamalar bile saçma ve mantıksız.

Hem " Görüşmelerin sürdüğü" diyorsun hem de "İmza töreni" hakkında bilgi veriyorsun.
Tamam cümle alem Hamza'nın TD olduğunu biliyor ama imza atacağını nerden biliyorsun diye sorsalar.Daha devam ediyor görüşmeler. ;)
Yönetime değil böyle bir bürokrasiye mahkum edenlere lafım.

Yeni Terim olmasi icin Mayista Unal Aysalin tekrar secilip kicina tekmeyi vurmasi gerekiyor.

Tap

Umarim Galatasaray´in yeni Fatih Terim´i olur... Aysal´in batirdigi yoldan cikip, onun biraktigi yoldan devam ederiz.

Umarim Galatasaray´in yeni Fatih Terim´i olur... Aysal´in batirdigi yoldan cikip, onun biraktigi yoldan devam ederiz.

Galatasaray'ın kazandığı kupaların yarısında imzası bulanan adama yapılanlara bak yahu.
Derin yaralar açmış bunlarda.

Kudurun Galatasaray düşmanları kudurun.

Galatasaray'ın kazandığı kupaların yarısında imzası bulanan adama yapılanlara bak yahu.
Derin yaralar açmış bunlarda.

Kudurun Galatasaray düşmanları kudurun.

Ugrasma onlar ile güzel kardesim, herkesin kendine göre fikiri vardir...

Bak, Ünal Aysal gelecek hafta basin toplantisi düzenleyecegim diyor, tamda isler yolla giriyordu... :( Takimi sabote mi etmeye calisiyor yoksa ? Almanlar´in ünlü bir sözü vardir.. "Der liebe ALLAH besitzt keinen Stock... (Allah´in sopasi yok) :(

Bu arada;

Orcun Ozateş @OrcunOzate · 2 dk.2 dakika önce

Hamza Hamzaoğlu Galatasaray ile birlikte Milli Takımda ki görevine devam edecek

Bana göre bir sakinca yok, sonucta Ergin Hoca´da Milli takimin basinda. Hamza hocayi begenmemin yegane nedeni, klasik bir Türk mantigi ile hareket etmemesidir. Cogu eski futbolcularimiz, daha neyin ne oldugunu bilmeden, paldir kültür teknik adamliga atilip, duvara carpmistir maalesef. Hamza hoca ise, kendisi adina bir adim geriye gidip, isi Usta´sindan ögrenmek istemesi, takdire degerdir. Bunu Türkiye´de cok insan yapmaz. Akhisar´da o seviyelere aslinda coktan gelmisti, adindan söz ettirmisti. Yinede o bir adim geriye gitmeyi tercih etti, su an ise 3 adim birden ileriye atma sansi dogdu.

Terim´de birden cikip Terim olmadi, en alt kademeden basladi, ustalardan (Piontekk, Derwall) ögrenerek geldi, ayni Mustafa hoca gibi. O yüzden yerli teknik adam konusunda, Hamza hoca bana bir Umut veriyor.

Son düzenleme:
Ugrasma onlar ile güzel kardesim, herkesin kendine göre fikiri vardir...

Bak, Ünal Aysal gelecek hafta basin toplantisi düzenleyecegim diyor, tamda isler yolla giriyordu... :( Takimi sabote mi etmeye calisiyor yoksa ? Almanlar´in ünlü bir sözü vardir.. "Der liebe ALLAH besitzt keinen Stock... (Allah´in sopasi yok) :(

Avrupadan men yiyeceğimiz günler göreceğim bu işi gücü şov olan taraftarların yüzünü.

Koskoca Galatasaray Futbol takimin Teknik Direktoru gidecek Milli takim'da assistant olucak? Saka mi ya tovbe tovbe

kulubun icine ettiler bu ne arkadas.

Geri
Üst Alt