Hamza Hamzaoğlu: "Yurt dışından teklifler alıyorum ama hedeflerimle örtüşmesi lazım"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
hamza2.jpg

AJANSSPOR ÖZEL/ Özgür SANCAR- Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Radyospor'da Özgür Sancar'a konuştu.

Hamza Hamzaoğlu: Yurt dışından teklifler alıyorum ama hedeflerimle örtüşmesi lazım. İspanya, İtalya, Almanya, İngiltere düşündüğüm ülkeler.

Hamza Hamzaoğlu: Benim kriterlerim var ama önce beni kulüplerin istemesi lazım.

Hamza Hamzaoğlu: Gazeteci arkadaşımız “Fenerbahçe’yi düşünür müsün?” dedi. Bende cevapladım. Farklı yerlere çekildi.

Hamza Hamzaoğlu: Emre Çolak hedeflerine Galatasaray'da da ulaşırdı fakat biraz geç olurdu.

Hamza Hamzaoğlu: Trabzonspor'daki başarıyı doğru işler ve istikrarla açıklamak gerek.

Hamza Hamzaoğlu: Trabzonspor ve Galatasaray'ın kazanmaya çok ihtiyacı var. Sonucu kestirmek mümkün değil.

Hamza Hamzaoğlu: Süper Lig'de Beşiktaş ve Başakşehir önde görünüyor. Şu anda puan kayıpları olacak gibi gözükmüyor.

Hamza Hamzaoğlu: Beşiktaş UEFA kupasını kazanabilir bu potansiyele sahip.

Hamza Hamzaoğlu: Igor Tudor'u konuşmak bana düşmez, Karabükspor'da güzel işler yaptı.

Hamza Hamzaoğlu: Galatasaray hakkında pek konuşmak istemiyorum. Çünkü aradan birkaç kelime alınıp başka yerlere çekiliyor.

Hamza Hamzaoğlu: Sneijder'in kişiliğini konuşmak bize düşmez. Kişiliğinden yana bir sıkıntı olmadı. Hem karakterli hem kişilikli bir oyuncu.

Hamza Hamzaoğlu: Basında ben Dursun Özbek ve Levent Nazifoğlu'nu aradım haberleri çıktı. Ben kimseyi aramadım.

Hamza Hamzaoğlu: Konyaspor'dan teklif almadım, kimseyle konuşmadım.

Hamza Hamzaoğlu: Benim hedeflerim var. Yurt dışında çalışmak istiyorum.

Hamza Hamzaoğlu: Yurt dışından Olimpiakos olabilir hedeflerimiz örtüşürse neden olmasın. [Radyospor]

Son düzenleme:
hmmm :H

ps: :asd: :asd:

ciddi olmaya dayanamadım

MEALİ=küme düşmek isteyen bir kulübü alıp küme düşürmek istiyorum

İspanya'ya git hodjam , içinden geçsinler.

EPL'ye git demiyorum , bak o zaman gider üyelik alırım :D

Ne hedefin vardi ki vizyonsuz herif

Tapatalk

Atletico Bilbao'ya gitsin tam bununla özdeşleşen bir klüp Bask evlatlarını oynatır sadece

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza Hamzaoğlu: Yurt dışından Olimpiakos olabilir hedeflerimiz örtüşürse neden olmasın.

olympiakos seni napsın la

haczınoğlu

2a76c920b5979aa6209263e7a7ff41ca.jpg

Selam Bullet ve Hamza sevdalıları.

11 tane Türk oyuncuyu nereden bulup da oynatacaksın acaba yurt dışında?

Galatasaray´da calismis bir adam neden Olympiakos da calisamasin.

yalancilikta dursuna rakip olmus hamzaoglu

Yurt dışı dediği katar ligi fln sanırım

Geri
Üst Alt