Üye Görüşü Hamza Hoca'yı Galatasaray'dan Koparmak

Melih Peker

Şef Gümüş Kıvrım
Aşı tuttu gibi , Hamza Hoca korktuğumuz polemikleri yaşamayı bırakın takımda herkesle bireysel olarak ilgilienip , takım ruhunu tekrar ortaya çıkartmayı başardı.Halen zaman ihtiyacımız olduğu aşikar ama görünen köy klavuz istemez , iyi yoldayız ve taraftar da oyundan zevk alıyor ( uzun zamandan sonra)

Şimdi medya , federasyon ve Aziz tayfası bir kez daha aynı oyunu masaya sürecektir.Aynı filmi izlemek istemiyorsak Hocamıza , takımımıza bu kez daha çok sahip çıkmalıyız.Bizim Camia'dan çok ses çıkar , bu sefer futboldan anlamayanlara set çekmek görevimizdir.

Aşı tuttu gibi , Hamza Hoca korktuğumuz polemikleri yaşamayı bırakın takımda herkesle bireysel olarak ilgilienip , takım ruhunu tekrar ortaya çıkartmayı başardı.Halen zaman ihtiyacımız olduğu aşikar ama görünen köy klavuz istemez , iyi yoldayız ve taraftar da oyundan zevk alıyor ( uzun zamandan sonra)

Şimdi medya , federasyon ve Aziz tayfası bir kez daha aynı oyunu masaya sürecektir.Aynı filmi izlemek istemiyorsak Hocamıza , takımımıza bu kez daha çok sahip çıkmalıyız.Bizim Camia'dan çok ses çıkar , bu sefer futboldan anlamayanlara set çekmek görevimizdir.

Bir Ünal Aysal gelip, Üniversitelerden bahsetmez ise, ozaman hic birsey olmaz. Hee, tribündeki taraftara güvenim sonsuz, ama social media sikintili. Yarin bir Baskan gelir, cilek milek der. Cok iyi giden takimda, takimin 50%´sinden memnun olmadigini iddia eder, yabanci teknik adam ister sonra alir bu taraftari arkasina.

Hamza Hamzaoglu bir gün yine Türkiye Milli takimini calistiracaktir, cünkü Galatasaray´da basarili olmus bir yerli teknik adamin yolu oraya gider. Hamza hoca zaten oradan geldi. Ama umarim o gün gelene kadar bir 5-6 sene basarili bir Galatasaray serüveni olacaktir ve teknik adamlik kariyerinde bizden sonraki basarilari ile de bizi gururlandirir.

Olay birazda yönetimde bitiyor. Hamza hoca ile sezon sonu 5 senelik sözlesme yapsinlar, uzun vadeli düsünülsün. Adamda rahat ve sakin bir sekilde hareket etme alani kalsin, ona göre planlarini projelerini yapsin. Yoksa ayni tas, ayni hamam plansizlik devam eder.

Ben böyle bir şey olacağını düşünmüyorum önceden gelişen olaylar kesinlikle Aysal'ın duruşuyla alakalıydı ve içimizdeki sorunlarla beraber bunu çok iyi kullandılar .Hamza Hoca'yı gelenekçi duruşu ve yerli oluşu münasebetiyle hakir görüp aşağılayan birçok insan vardı camiada, şu an hırslı oynanan futbol karşısında bunlar sadece sustu yalnız olası bir bulanıklıkta bu akbabalar tekrar günyüzüne çıkacaktır.
Önceki dönemde Fatih Terim'in takımı çalıştırmasını başından beri istemeyen sonrada türlü bahaneler bulup sorun çıkartan Adnan Öztürk gibi bu 8 aylık yönetimde de Hamza'nın gelmesini istemeyen altını bezle bağlayan yaşı ilerlemiş kokanalar var , yani sorun medya - tff vs. değil sorun bizim içimizdeki güven vermeyen ben dedimci adamlardan.

Hamza hocanın çok fazla numarası yok,mesele karaktersiz yerlilerin 2 senedir bilerek top oynamayıp takımı sabote etmesi.
Bu adamlar bize yakışmıyor.

Hamza hocanın çok fazla numarası yok,mesele karaktersiz yerlilerin 2 senedir bilerek top oynamayıp takımı sabote etmesi.

Muslera,Telles,Bruma basta olmak uzere cogu yabancininda performansinda artis oldu sucu sadece yerlilere atmamak gerek en onemlisi artik yabanci-yerli ayrimi yapmamak gerek.
Hamza hocanin gelisiyle oyunculara yeni bir hava geldi bu kabul ama bunun yaninda da Burakin yanina Umutu koyarak,Selcuku sol icten cekerek performanslarina dogrudan etki yapti.

Yabancı hayranlığından vazgecilmeli.yerliler kadar hatta daha fazla bu super yabancılarıniz da top oynamiyordu..ayrıca milleti tanımadan karaktersiz demek bu kadar kolay olmamalı.sana biri karaktersiz dese köpürür hemen cevap yazarsin

Ben böyle bir şey olacağını düşünmüyorum önceden gelişen olaylar kesinlikle Aysal'ın duruşuyla alakalıydı ve içimizdeki sorunlarla beraber bunu çok iyi kullandılar .Hamza Hoca'yı gelenekçi duruşu ve yerli oluşu münasebetiyle hakir görüp aşağılayan birçok insan vardı camiada, şu an hırslı oynanan futbol karşısında bunlar sadece sustu yalnız olası bir bulanıklıkta bu akbabalar tekrar günyüzüne çıkacaktır.
Önceki dönemde Fatih Terim'in takımı çalıştırmasını başından beri istemeyen sonrada türlü bahaneler bulup sorun çıkartan Adnan Öztürk gibi bu 8 aylık yönetimde de Hamza'nın gelmesini istemeyen altını bezle bağlayan yaşı ilerlemiş kokanalar var , yani sorun medya - tff vs. değil sorun bizim içimizdeki güven vermeyen ben dedimci adamlardan.

Aynen katiliyorum gerci Adnan Öztürk ile sonradan barisip anlasmislardi Terim ile, ama öncelerde ön yargilar vardi tabi. Suna adim gibi eminim, Hamza hoca bu takimi ikisene üst üste sampiyon yapsa bile, bu performansi onu kolay kolay kurtaramaz, bu bahsettigin ic dengeler harekete gecerse. Bastan itibaren tribündeki taraftar büyük bir hassasiyet göstermesi lazim, ama son zamanlarda yönetimler sosyal medyaya baya bir önem vermistir.

Hamzaoğlu ile Terim arasında ciddi karakter farklılıkları var. O yüzden aynı durumların yaşanacağını düşünmüyorum.

Yabancı hayranlığından vazgecilmeli.yerliler kadar hatta daha fazla bu super yabancılarıniz da top oynamiyordu..ayrıca milleti tanımadan karaktersiz demek bu kadar kolay olmamalı.sana biri karaktersiz dese köpürür hemen cevap yazarsin
Sana göre Volkan ve emre gayet karakterli yani?

Sana göre Volkan ve emre gayet karakterli yani?
Alakaya maydonoz olmus kendi dusuncelerini yaziyorsun sanirim.o zaman takımdaki yerlileri emre ve volkanla bir mi tutuyorsun derim sana .ayrıca nerden biliyorsun adamlarla bir defa konuştun mu.ben seni tanımıyorum salladim PC bin başından senin için neyse sen bilirsin renkdas

Fatih Terim bukadar karakter sorunu yasayan bir insan ise, aceba neden bu futbolcular, teknik adamlar okadar saygi duyor ve seviyorlar diye düsünsünler. Fatih Terim´in basina gelenlerin, iki kati bile Hamza hocanin basina gelebilir bu zihniyet devam ettigi sürece.

Biz bu sene sampiyon olursak Hamza hocanin degil, Duygun Yarsuvat baskanin basarisidir. Cilekler ile besle bizi Duygun basgan... (DIKKAT IRONI VAR)

Fatih Terim bukadar karakter sorunu yasayan bir insan ise, aceba neden bu futbolcular, teknik adamlar okadar saygi duyor ve seviyorlar diye düsünsünler. Fatih Terim´in basina gelenlerin, iki kati bile Hamza hocanin basina gelebilir bu zihniyet devam ettigi sürece.
işte bu zihniyete karşı taraftarın set çekmesi lazım , tam da adam gibi futbol izlerken gene fantezilere kurban gitmeyelim.
Bakın taraftar gücü önemlidir , melo yollanacakken taraftar buna dur dedi.Sneijder'in satılmasına karşı çıkan taraftar yönetimin de bu konudaki hassasiyeti kavramasını sağladı.Ünal Aysal eğer Fatih Hoca'nın yollanması sürecinde bu kadar amatör davranmasa ve Fatih Terim'in hataları sonucunda ipi çekilseydi taraftar Fatih Hoca'ya imparator diye tezahürat etmezdi ( mancini dönemi)
Ortada şike sürecinde bağdat caddesi ve fenerbahçe taraftarının da siyasete etkisini de hatırlamak gerek..

Hamza Bey'in karaktersiz olduğunu sanmıyorum.

Terime saygı duyan bu futbol düzeni azizi de saygı duyuyor. Bu arkadaşa göre aziz de karakterli biri galiba. Acaba bu adamlara saygı mı duyuluyor yoksa kendilerinden korkuluyor mu?

hadi yerliler dedin anladıkta yabancların performans artışına ne diyeceksin ? mesela brumanın ? mesela melonun
meloyu en çok eleştiren bendim bu forumda dünde görüldü ki performansında gözle görülür bir artış var

sadece sneijder konusunda eleştirebilirsin belki onada yapcak birşey yok adam gibi bir forvet olsa tek forvet oynasak bizde isteriz. ama yok 3 forvetimizde tek başına oynayacak tipte forvetler değil bu yüzden solda oynatmak zorundayız

Fatih Terim, Ergin Ataman gibi egosu aşırı yüksek karakterleri idare etmek zor. Hamza Hamzaoğlu şu kısa sürede görebildiğim kadarıyla hiç öyle biriymiş gibi gelmedi, daha kendi halinde bir adam. Bu sene şampiyon olursak yeni seçilecek yönetim riske girmeyip en az 3 senelik anlaşır zaten. Bence şu anki görüntüsüyle şampiyon olamasak da anlaşmak lazım çünkü daha iyi bir alternatif yok ama Türkiye'de işler böyle yürümüyor işte, harcarlar hocayı.

Millet takim 3 mac yenilince sözüm ona düzen ahlak karakter gibi forum da çok kullanilan değerleri hiçe sayip kufure başlıyor sayiyor sovuyor sonra utanmadan kupa koleksiyoncusu fatih terimi tartisiyor eleştiriyor.hadi oradan konusanlar sanki dort dortluk ornek insanlar....imparator fatih terim

Son düzenleme:
işte bu zihniyete karşı taraftarın set çekmesi lazım , tam da adam gibi futbol izlerken gene fantezilere kurban gitmeyelim.
Bakın taraftar gücü önemlidir , melo yollanacakken taraftar buna dur dedi.Sneijder'in satılmasına karşı çıkan taraftar yönetimin de bu konudaki hassasiyeti kavramasını sağladı.Ünal Aysal eğer Fatih Hoca'nın yollanması sürecinde bu kadar amatör davranmasa ve Fatih Terim'in hataları sonucunda ipi çekilseydi taraftar Fatih Hoca'ya imparator diye tezahürat etmezdi ( mancini dönemi)
Ortada şike sürecinde bağdat caddesi ve fenerbahçe taraftarının da siyasete etkisini de hatırlamak gerek..

Bence amatör bir sekilde davranmadi, adam Türk insanini cok iyi biliyor. Basari dolu bir iki sene sonunda, onu göndermeyi göze alamadi. Ama iki hafta boyunca isler sanssiz gidince, balik hafizali türk zihniyetini bilen Aysal bunu kullandi. Sevmeyen taraftar Terim´i hep o son iki haftalik süreci ile degerlendirmek istedi.
Fatih Terim´de gitmek istiyordu, kadro kötü oldugundan kacmak istiyordu falan diyenler var. Sene sonunda anlasilirdi, öpüsülür yollar ayirilirdi... Sportif anlamda bu fantezi teknik adamlar ile yine bir düsüs yasardik, ama taraftar galyana gelmezdi. Bu aksiyondan sonra 1.5 sene kaybettik, ve o süre icinde gelen hic bir oyuncu katki saglamadi, takima adapte olamadi...

Hamza hoca gelip bu kadronun Türkiye seviyesinde nekadar üstün bir kadro oldugunu gösterdi yine. Yine rahat bir sekilde mac izliyorum, bu son macta maci cevirecegimizden süphe de hic bir anda duymadim. Ama taraftara bir gün yine rahat batacaktir, yeterki bunu kasiyacak bir yönetim görmesin birdaha bu camia.

Geri
Üst Alt