hamza'nın fişini yerli futbolcuların çektiği gerçeği

Melih Peker

Şef Gümüş Kıvrım
fact'ul ironidir..

en başta burak olmak üzere kuyusunu kazdılar saftirikin..o hala yerli oyuncum da oyuncum, umutum evladım diye dövüne dursun..

güzel mi oldu?

şukela :hat:

kim yaptıysa elleri dert görmesin

tamamen yalan.

takım da bir problem yoktu ellerinden geldiğince toplarını oynadılar. olay tamamen yönetimle hamza hocanın arasındaydı.

Burak ta neymiş he

Prandellinin en belali döneminde sazi eline alıp kovdurdu ondan sonra 4 önemli oyunculardan birisiydi Hamzayi yuceltti şimdide vurdu

Biz demistik yerlilere fazla yüz verme gün gelir senin de kuyunu kazarlar diye.

Ama biz sadece TRANSFER TARAFTARIYIZ ya, yersen tabi. Oh olsun sana, sen herkesi sivamaya calisirsan, (taraftar disinda) herkese sirin gözükmeye calisirsan sonun da böyle olur iste.

Futbolu biraz takip eden biri, bunun gerçek olmadıgını bilir.

Buraga laf atmayın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ikinci dünya savasini da yerliler baslatti, 1996-2002 kadrosunun yerli futbolcu grubu da aslinda gizli jahudi ajaniydi. Dünya´da yilda 1000´lerce ton gidanin yanlis spekulasyonlar sonucu yakmasi da, Türkiye´de yerli oyuncularin fazla mas almasindan dolayidir. Bu sene Asagisaksonya köylerinde hasatin kurumasi da, yine yerli futbolcularin varligindan dolayi olmustur. Bugün sokakta gecerken, kafama kiremit düstü, ah yokmu o yerli oyuncular...

Burak denen herif sinsi diyoruz dinletemiyoruz. Hamza da öyleydi bu herifte böyle. 2 yumurta tokuştu Hamza gitti. Şunu bir defetsek kanserli hücreden kurtulacagiz. O günde bayramimm olur muhtemelen.

Burak'a sahip çıkanlar ,melo gitsin diye dört dönenlerdir, dikkatinizi çekerim ;)

Burdaki akıllı mantıklı konuşan arkadaşlar ve bende geldiğinden beridir şunu diyoruz yerlilere acımayacaksın kellelerini alacaksın zamanında..

Futbolculara tonla para veriyoruz karşılığında çıkıp işlerini yapacaklar Hagi gibi Sneijder gibi Alex gibi Q7 gibi Cardozo gibi..

Taraftarı arkasına alıp klüp çalışanlarını yöneticilerini arkasına alıp yıllardır yeteneksiz adamlar milyonlar götürdü yazıktır günahtır..

Bakın tekrar tekrar söylüyorum yerli futbolcunun üst sınırı 750 bin euro olmalı belki o bile fazla..

Benim kanıma dokunan hala unutamadığım 2 olay var 2 futbolcunun gitmesini bekliyorum hala..

Selçuk'un fb derbisinde formasını çıkarması... Burak'ın taraftarlarımıza saldırması

Bu ikisinin gitmesini bekliyorum...

Burak sorumsuzun tekidir. İkili mücadeleden kasıtlı olarak kaçıyor. Bunu görmemek için kör olmak lazım. Sıra onda...

Pöff her zaman aynı şey sonra bu çıkardığınız yalanlara kendinizde inanıp oyunculara sallıyorsunuz

Geri
Üst Alt