Hamzaoğlu: "Liderim sensin!"

Kemal Bulur

Gakkoş
10 Numara!
Hamzaoğlu saha içindeki liderini açıkladı!
Hamzaoğlu, uzun süredir tartışılan milli oyuncuyu eski günlerine döndürebilmek için sistemi 4-2-3-1’e çekti. Selçuk ile özel bir görüşme de yapan Hamzaoğlu, “Benim liderim sensin. Melo ile beraber savunmanın önünde oynayacaksın. Birinizin ileri çıkması gerekiyorsa Melo değil sen olacaksın" dedi..

Daha ilk maçta takımı 4-2-3-1 formatına sokarak tecrübeli futbolcuyu savunma hattının hemen önünde görevlendiren Hamzaoğlu, Prandelli ve Mancini dönemlerinde üçlü orta sahada adeta kaybolan ve yetenekleri tartışılır hale gelen Selçuk’u etkinleştirdi.

Ajansspor

Şike lobisi ısrarla Burak ve Selçuk'u koruyup, Melo'ya saldırıyor.

Çift forvet çıkacak.Ayrıca zaten ileri çıkan Selçuk oluyor.Topu Melo'ya bırakıp ileriye doğru kaçıyor.

Parabolic%20Ear_DT-1_Large.jpg

haberi yapan cengaver bu

Selcuk toparliyor insallah eski Selcuk geri döner

Bu habere inanani odunla doverim. Adam geleli hafta olmadı sayfalarca demeç yazıldı ağzından. Videolu demeç yoksa inanmayın bu kadar saf olmayın ya..

Bu habere inanani odunla doverim. Adam geleli hafta olmadı sayfalarca demeç yazıldı ağzından. Videolu demeç yoksa inanmayın bu kadar saf olmayın ya..
Yahu olabilir de ayrıca ne var bunda adam futbolcusunu motive etmek.için söyleyemezmi ki bende inanmıyorum orası ayrı

Sony Xperia

Ya bu herifin ayakta duracak hali yok 2'li merkez orta saha oynamaya devam edecekse saha içinde bayılır artık...

inşallah hem senin hem de kendisinin sonu olur!!!

1. Yabancılar yavaş yavaş dışlanacak,

2. Yerliler el üstünde tutulacak,

3. Adnan-Dürüst-Süren-Albayrak gibi yöneticilerden yeni bir yönetim kurulacak,

4. Terim takıma geri döndürülecek,

Tüm kankalar bir araya gelecek, Aysal'a kızıyorduk ama birileri yine Galatasaray'ın paralarını çarçur edecek,
arada başarı gelir mi bilemem ama inşallah gelir..

Cidden bu habere inandınız mı?

"Birisinin ileri çıkması gerekiyorsa bu sensin" cümlesi bile yeterli arkadaş uyanmak için :)

Selcuk denen rezil herifi iyi gösterme cabasi medya tarafindan. Lidermis. Peh bu vasifsizdan lider mi olur once kaptanligini adam gibi yapsin.

Ha bu haberin dogruluk payi var ise boku yedik demektir. Melo hem defansif hemde ofansof anlamda Selcugu 10'a carpar her ne kadar formsuz olsa son dönem.

Hamza o kadar kör ve mal değil. Medyanın pavalı köpekleri, leşçuk yalakaları iş başında. Sabri'nin bile liderlik potansiyeli leşçuktan fazladır. Saçmalamaya gerek yok. Kadro dışında lider olur inşallah. Giymesin artık şu herif GS formasını yeter!

Daha bu sabah, evet evet bu sabah, Hamza hoca Sniejder için benim vazgeçilmezim sensin ve tahtaya ilk senin ismin yazılacak diye bir haber görmüştüm.

Sevgili medya! Şimdi biz hangisine inanalım.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt