Hamzaoğlu: "Liderim sensin!"

Hamzaoğlu saha içindeki liderini açıkladı!
Hamzaoğlu, uzun süredir tartışılan milli oyuncuyu eski günlerine döndürebilmek için sistemi 4-2-3-1’e çekti. Selçuk ile özel bir görüşme de yapan Hamzaoğlu, “Benim liderim sensin. Melo ile beraber savunmanın önünde oynayacaksın. Birinizin ileri çıkması gerekiyorsa Melo değil sen olacaksın" dedi..

Daha ilk maçta takımı 4-2-3-1 formatına sokarak tecrübeli futbolcuyu savunma hattının hemen önünde görevlendiren Hamzaoğlu, Prandelli ve Mancini dönemlerinde üçlü orta sahada adeta kaybolan ve yetenekleri tartışılır hale gelen Selçuk’u etkinleştirdi.

Ajansspor
Etkinleştirme kodunu bulabilmiş mi?

Selçuk&Burak ikilisi Terimi, Manciniyi, Prandelliyi ve Aysali bitirdigi gibi senide bitirecek Hamza.

inci-caps-den-en-komik-secmeler-27695-3g.jpg

Melo bencede savunmada kalmalı
selçuktan hücuma daha iyi lakin ileri çıktımı geri dönmüyor koşu mesafelerini merak ediyorum melonun
o yüzden savunmada kalırsa bize daha faydalı olur
umarım kısa zamanda geçen seneki formunu yakalar melo

haberin doğrulugunu bilemem ama ben Hamza hoca geldiğinde görüşümü belirtmişdim...

Hamza hoca hamlesi ile beraber Melo ve Sneijder bu takımdan göndertilir , küsdürülür. Bütün suç onlara yıkılır...

1 maçla adamı kahraman yaptılar eskişehir yedekelrine karşı

Başarılı olmasını canı gönülden isterim ama melo Sneijder küsdürülerek değil..

Akhisarı da bir şekilde geçeriz ama sonrası soru işareti.

Burak bu takımda banko 11 oynamaya devam ettikçe işimiz zor.

Hamza hocanın burağı kesiceğine inanmıyorum

Aziz basınının Hamza hoca'nın olası başarısına karşı aldığı önlem niteliğinde haber.

Adam 5 metre ilerideki adama pas atmayip 40 metre gerisinde adama pas atiyor, tabi zoruma gider aga.

Yalan haber oldugu bariz belli sallamayin ama dogru olsa bile gidip ''bok gibi oynuyon,bir daha takima giremeyeceksin'' demesini beklemiyonuz herhalflde.
Her hoca boyle der.

Herkeste ufakta olsa bir umut var. Selcukun mental sorunlari var belki Hamza hoca ile atlatir.

Geri
Üst Alt