Haber Hamzaoğlu: "Sneijder aldığı parayı hak etmiyor" (2014)

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Futbol haberleri, Türkiye Milli Futbol Takımı’nda Fatih Terim’in yardımcılığına getirilen Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray’ın Hollandalısı Wesley Sneijder hakkında konuştu.

TRT’de Hollanda ile Meksika arasında oynanan Dünya Kupası son 16 turu maçının yorumlayan Hamza Hamzaoğlu, su molası sırasından Wesley Sneijder hakkında konuştu. Akhisar Belediyespor ile iyi bir sezon geçirdikten sonra milli takımdaki görevine getirilen Hamzaoğlu şunları söyledi:

“Hollanda’nın altyapısı herkes tarafından biliniyor. Yıllardır oyuncu ihraç ediyorlar. Bizim oyuncuların eğitim anlamında eksikleri var ama bizim oyuncularımızın en azından aldıkları parayı hak eder yanları var. Zaten onlar bu eğitimi aldıkları için ülkemize geliyorlar. Bizim oyuncularımızdan 3-4 kat para alıyorlar. Ama o parayı hak etmek için acaba gerçekten gereğini yapıyorlar mı, onu düşünmek lazım.”

Galatasaray’daki Sneijder ile milli takımdaki Sniejder arasında fark var mı diye sorulduğunda Hamzaoğlu şunları söyledi:

“Galatasaray’da Hollanda’daki kadar koşuyor mu acaba? Burada adam kovalıyor, basıyor, savunmaya geliyor ama Galatasaray’da sadece ayağına top geldiğinde oynuyor. Her şey bu kadar basit değil.”

Hamzaoğlu'dan Sneijder eleştirisi | Spor365.com

Galatasaray'ın çocuğuyum diyen her eski oyuncunun ortak özelliğidir Galatasaray'ın üzerine oynamak.Sen bakma onlara..

BrUBwSKCUAEh0xn.jpg

Meksika'nın hocası 145Bin€ alıyormuş. Siz napıyorsunuz tribünde?

Insallah Floryanin kapisindan adim attirmazlar sana bir daha.

Metne dökerken biraz törpülemişler konuşmayı. Sneijder hakkındaki saçma sapan, nefretle söylediği sözleri zaten ciddiye almıyorum ama Türk oyuncular hakkında görüşleri ürkütücüydü. Zaten Galatasaray'da falan görev alamaz da milli takımda bulunması da ürperti verdi.

Konuşmayı canlı dinleyenler adamın nasıl bir kompleks ve eziklik sahibi olduğunu alenen görmüştür.

Allah rahmet eylesin baban ftyi de sevmezdim

[attachment=11373:ImageUploadedByTapatalk1404062280.514546.jpg]

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1404062280.514546.webp
    ImageUploadedByTapatalk1404062280.514546.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 529
Bir insanın sırf yalakalık uğruna bu kadar haysiyetsizleşmesi ne kadar acı ,

birde bunlar din imandan bahsederler ...

Hamza'yı isteyenler vardı.Bu yabancı düşmanı zihniyetin kulüpten uzak tutulması lazım.

tapatalk

Bu kafayla türk antrenörlerden birsey olmaz.mümkün olsada galatasarayimiz bu cirkef ligde olmasa

Klubün kapısından sokmayacaksın böyle kazmaları..

Sent from my iPad using Tapatalk

Şu cümleyi kurmadan önce keşke Sneijder'in bu sezon yaptıklarına bir baksaydı TR futbol direktörünün yalaması... Bu eski GS'lıların hepsi, ama istisnasız hepsi GS düşmanı anasını satayım!....

Abisi iyi ezberletmiş. Nefret ettirmeyin kendinizden.

Bir de şunun videosunu bulsak çok iyi olacak. Bakalım başka neler demiş Mr. Ezikos.

Terim icin yapmadigi soylemedigi kalmadi . Hepsi karaktersiz bunlarin .

Geri
Üst Alt