GSC Portal Hamzaoğlu'ndan Özeleştiri

Tuna Köse

Baba Gündüz
fft81_mf2935335.jpeg

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin sonrasında değerlendirmelerde bulundu.
Detaylar GSC Portal'da...

Umarım hatalardan ders çıkarıyordur. Benim için en önemlisi bu.

I am the one who knocks!

Bugün maci Prandelli styla verdi. Yasin hamlesi, Hamit futbol katili oyunda kalmasi.

Ama her mac ayni hatalari yapmayacagina inaniyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hatalarını görebilmek iyidir. Ancak önemli olan bunu bir sonraki maçta uygulamalı olarak gösterebilmektir. Bir yerlerde illa ki puan kaybedecektik, ne diyelim sağlık olsun. Tespitler doğru yapılırsa, bu kaybı fırsata dönüştürmek bizim elimizde. İnşallah haftaya bunu telafi ederiz.

Besiktas macinda tek forvet oynat hocam.Hamit,Semih ve Umut'u kes

Zeminden ve oyuncu eksikliklerinden bahsettikten sonra benim de belki hatam olmus olabilir diyerek kendini yerin dibine sokmasina gerek yoktu.

Ozelestiri diyince ben de ozelestiri yapmis sandim.

pandevi kadroya dahi almaman, hiçbir şekilde izah edilemez. şl kupası almış adamı böyle kesemezsin. demekki geçen sene gelsen drogbayı da kesicektin. icat çıkarma, dahiliğe soyunma hamza hoca. kendini dünyanın en iyi antrenörü sanma. zaten olumsuz sinyaller aldım, hep olumlu düşünmeye çalıştım, güvenimizi boşa çıkarma

Besiktas macinda tek forvet oynat hocam.Hamit,Semih ve Umut'u kes
Umutu kes diyorsun da, Pandevi oynatmaz yine muhtemelen. Burak da tek forveti hayatta oynayamaz. Umut Buraka göre daha yatkın o pozisyona (bence).

I am the one who knocks!

Umutu kes diyorsun da, Pandevi oynatmaz yine muhtemelen. Burak da tek forveti hayatta oynayamaz. Umut Buraka göre daha yatkın o pozisyona (bence).

I am the one who knocks!

Bence de Umut tek forvete daha yatkin ama Burak da Umut'a gore iyi 1-2 haftadir.

Hamit'i bundan sonra hiç oynatmaman gerekiyor hocam.

Balçova ve Diyarbakır maçlarıyla Galatasaray'a veda etmesi lazım.

--------------Muslera----------------
Sabri---Semih---Chedjou---Telles
-------Melo---------Selcuk----------
------------Emre c.-----------------
Sinan Gümüs----------WES---------
------------Burak Yilmaz-------------

8JK macinda böyle cikalim rahat kazaniriz hocam...

oyuncu değişikliklerinde geç kalmayla alakalı pek bir şey yok sadece orta sahaya dinamizm katmak adına yekta falan alınabilirdi.

bunun haricinde gol yemişiz gole ihtiyacımız var, son maçlarda burak-umut ikilisi tutmuş sen gidip umutu çıkarıyorsun.

olcan-yasin değişikliği yapmışsın zaten, hamit-bruma değişikliği yap takım 4-2-4 e dönsün son 15-20 dk gol arayalım. baktık olmuyor doldur boşalt yap ilerde iki forvet olsun.

yapıosanda orta sahadada kart görmemesi gereken selçuku çıkar al kulübede kim varsa yeter.

bu maç yine bize dönerdi ama hamza hoca takımı baltaladı, sınıfta kaldı.

I am the one who knocks!

Yav zaten Burak tekrar tek santrafora geçsin, yine başlayacak küfür kıyamet. Hamza da bunu gördüğü için arkaya çekti zaten. Aklı olan bir daha bunu en uçta oynatmaz. İnşallah bir şekilde Pandev'i monte etmeyi akıl eder.

Hakkaten kötüydü bugün umarım ders almıştır.

Geri
Üst Alt