GSC Portal Hamzaoğlu'ndan Sneijder Açıklaması !

Melikşah Aydoğan

10 Numara!
98292.jpg

Hamzaoğlu Sneijder hakkında konuştu...

Detaylar GSC Portal'da...

Hadi bakalım umarım kendisini de kanatları da en iyi şekilde kullanabilirsin.

Begensek de begenmesek de bu adam artik bizim teknik direktörümüz. Zamaninda "talihsiz bir aciklama yapmistir. Artik gecmisi arkamizda birakip, yeni bir sayfa aciyoruz. Taraftar olarak bu polemiklerden ve hocaya zarar vermekten vazgecin artik.

Terim gitti, Mancini'ye köstek olundu. Prandelli gitsin diye her allahin günü dua ederdik, Hamza Hamzaoglu geldi, gelir gelmez polemiklere baslandi. Bu ne bize ne Galatasaray'a bir fayda saglar.

Istedigimiz gibi yerli bir hocayla da anlasildi. Ligi ve oyunculari (milli takimdan) cok iyi taniyan bir isim. Kendini Akhisar'da da - pozitif futbol oynatarak - kanitladi.

Her seyden önce o da bizim gibi bir GS'li!

Artik destek zamani!

Basın bu konuşmayı temcid pilavı gibi önümüze sürecek inşAllah bir problem çıkmaz.

Önümüze bu lafların tekrar çıkaracak hareketler yapma hocam aman..

Acıklama yapıp taraftarın gazını almasa ne olacak ? Hoca her zaman oyuncunun üstündedir. Ağırlıgını koysun kimseye karsı da kendini ezdirmesin.

Sonuna kadar arkandayız hocam , sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yeter ki formayı adaletli dağıt ve olmayan oyuncularda ısrar etme , sadece Galatasaray'ı ve Galatasaray'ın istikbalini düşün.

Birde şu mali olarak zor dönemler geçirdiğimiz zamanlarda lütfen transferde aceleci davranma ve mantıklı kararlar ver hocam , seviliyorsun. :)

Adaletli olsun, formayı hakedene versin yeter...

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Demirören ise iki şart öne sürdü. Bunlardan ilki Hamza hocanın 1 numara olması, ikincisi de Fatih Terim’in onayının alınması...

Dallamaya bak! Sanki bizim takımı yönetiyor. Sen kimsin ki "1 numara olacak" diye şart öne süreceksin?

Bundan sonra artık destek olacağız tabiki. Başarılı olur umarım. Sonuç olarak hepimiz Galatasaraylıyız. Diğer teknik direktör adaylarına da örnek olsun, bir daha önceden konuşmamayı öğrensinler. Taraftarın tepkisini alarak hiç bir yere varılmaz. Taraftarsız hiç bişey yapamazsın, taraftar seni rezil de eder, vezir de eder.

Benim Hamza Hamzaoğlu'ndan beklentim. Takımı hakkaniyet ölçüsünde idare etmesi. Selçuk ve Burak gibi adamlar kötü oynaması halinde arkalarında olmaması. Eğer buna rağmen devam ederse diğer teknik direktörler gibi olur sonu; ki zaten bu adamlar bu takımın anasını ağlattı. Hem maddi anlamda, hem de oyun anlamında. Sneijder gibi bir yıldızla her teknik direktör çalışamaz. Bunun bilinciyle takıma katkı sağlamasını ümit ediyorum. Bu bağlamda "hoşgeldin hocam" diyerek, başarılar diliyorum.

Terim jr. e güveniyorum, onu desteklemek lazim ilk haftalar kötü geçebilir gayet normal adam daha yeni td oldu ama ondan sonra görecegiz gerçekten bu takim için iyi teknik direktörmü, degil mi.

Iyi ki Yilmaz lolral'la anlasmadik.

Bu adamı Abdurrahim aracılığıyla Terim'in gonderdigi ne kadar da belli :-)

Aha Şimdi Gözüme Girdin Hamza Hocam. ;) Göster kendini. Fatihin yolundan gitme 4-2-3-1 oynat hadi bakalım.

Eleştirdiği zamanda yerinde eleştirmişti nedense forum olarak abartiyoruz

O zamanlar Sneijder sanırım alışma döneminin,sakatlıktan dönmenin ve fiziksel yetersizliğinin de etkisiyle şu anki kadar katkı veremiyordu... Şu anki Sneijder için bu tabiri kullanacağını sanmıyorum Hamza hocanın. Sanki fazla eleştirip abartıyoruz,parlıyoruz...Artık geçmişi "GALATASARAY" için bırakmamız gerek. Kendi kişisel gerçekçiliğimizi öne çıkararak hocayı kurban etmenin bir anlamı yok...Kişi paralelinde insan ayırmayı, Galatasaray için elemine etmeliyiz...Zaten medyanın da istediği bu,kulp bulurlar ve ısıtıp ısıtıp önümüze koyarlar..Galatasaray taraftarı da hemen galeyana gelebilecek bir düzeyde zaten...

İzleyelim, done alalım sonra eleştiri yaparız...

Edit : Dünya Kupası sırasında söylemiş,yanlış hatırlamışım,daha doğrusu hatırlayamamışım.İlk cümlem yanlış...:D Yine de alt metinde hala takılmamak lazım diye düşünüyorum bu söyleme.

Son düzenleme:
Göründüğü gibi olan , gücünü taraftardan alan HAMZA HAMZAOĞLU !

O zamanlar Sneijder sanırım alışma döneminin,sakatlıktan dönmenin ve fiziksel yetersizliğinin de etkisiyle şu anki kadar katkı veremiyordu... Şu anki Sneijder için bu tabiri kullanacağını sanmıyorum Hamza hocanın. Sanki fazla eleştirip abartıyoruz,parlıyoruz...Artık geçmişi "GALATASARAY" için bırakmamız gerek. Kendi kişisel gerçekçiliğimizi öne çıkararak hocayı kurban etmenin bir anlamı yok...Kişi paralelinde insan ayırmayı, Galatasaray için elemine etmeliyiz...Zaten medyanın da istediği bu,kulp bulurlar ve ısıtıp ısıtıp önümüze koyarlar..Galatasaray taraftarı da hemen galeyana gelebilecek bir düzeyde zaten...

O zaman dediğin 4 ay önce

O zaman dediğin 4 ay önce

"O zamanlar Sneijder sanırım alışma döneminin,sakatlıktan dönmenin ve fiziksel yetersizliğinin de etkisiyle şu anki kadar katkı veremiyordu... Şu anki Sneijder için bu tabiri kullanacağını sanmıyorum Hamza hocanın. Sanki fazla eleştirip abartıyoruz,parlıyoruz...Artık geçmişi "GALATASARAY" için bırakmamız gerek. Kendi kişisel gerçekçiliğimizi öne çıkararak hocayı kurban etmenin bir anlamı yok...Kişi paralelinde insan ayırmayı, Galatasaray için elemine etmeliyiz...Zaten medyanın da istediği bu,kulp bulurlar ve ısıtıp ısıtıp önümüze koyarlar..Galatasaray taraftarı da hemen galeyana gelebilecek bir düzeyde zaten...

İzleyelim, done alalım sonra eleştiri yaparız..."

Atalım blodlu kısmı aynı filkirdeyim hala...Sneijder'i keserse eleştiririz(uygulamada)...Alt metin daha mühim.

Son düzenleme:

Geçen senemi?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt