Üye Görüşü Hamzaoğlu'nun Teknik Ekibi

adamin yardimcilarini secmesine mudahil olunmaz umarimki

Anladım da işte ülkede zirveye çıkan şeyi başı dağıttığı için dipten bulmak lazım.Zirvedekilerden bize hayır gelmez ha bir Mustafa Denizliden gelir belki o da bize gelmez.
Ersun'u elimizden bağıra bağıra kaçırdık. Geçen sene zirvesini yapmıştı ve geçmişinde de kendini ispat etmiştir bence. Dibe yönelmeden önce kendisini ispatlamış isimlere bakmak gerekir. ft, denizli gibilerini kast etmiyorum.

Ersun'u elimizden bağıra bağıra kaçırdık. Geçen sene zirvesini yapmıştı ve geçmişinde de kendini ispat etmiştir bence. Dibe yönelmeden önce kendisini ispatlamış isimlere bakmak gerekir. ft, denizli gibilerini kast etmiyorum.

Ersun bence %50 - 60 lardaydı daha . Lig için şampiyon oldu ama yetmez. Son saniye golleriyle ve hakem hatalarıyla alınan bir şampiyonluk. İyi bir yere geldi ama yapması gereken çok şey var ve TS'de bunun üstüne koymaya devam ediyor , edecektir de ispatlamadı henüz o açıdan bence.

Ersun bence %50 - 60 lardaydı daha . Lig için şampiyon oldu ama yetmez. Son saniye golleriyle ve hakem hatalarıyla alınan bir şampiyonluk. İyi bir yere geldi ama yapması gereken çok şey var ve TS'de bunun üstüne koymaya devam ediyor , edecektir de ispatlamadı henüz o açıdan bence.
Evet ama şu an bizim diplerde aradığımız adayların yapamadığını seneler öncesinde Gençlerbirliği ile yaptı. O sene kupayı alan Valencia'ya uzatmalarda elenmese belki ft yerine Ersun'u konuşuyor olacaktık. Bence önü açık ve umarım hak ettiği yerlere gelir.

Ayrıca aldığı şampiyonluğu sadece son dakika golleri veya hakem hatalarına bağlarsak hata etmiş oluruz. fbye iyi top oynattı ve elindeki malzemeden maksimum verim almayı başardı.

Son düzenleme:
Yıldırım Ural'da gelecek deniyor şimdi gençler düşünsün :) :)

Yıldırım Uran olacaktı yanlış yazmış. Hoş onuda tanımıyorum

Düzeltme : Altınorduda çalışıyormuş , çok genç bir takım bizim Mertan Caner'de orda

Telefondan yazdığım için farketmemişim hatayı.. Kendisi Akhisar'da gençlerin gelişiminden sorumluydu, Buca altyapı sisteminin kurulmasında payı büyük isimlerden biridir, İzmir çevresinde futbolla ilgilenenler tanır. Hamza Hoca'nın da İzmirspor'dan antrenörüydü.. Bakalım gençlere etkisi olacak mı

Geri
Üst Alt